DAY 2 - 5 saker du älskar




* Familj och vänner
* Att ha filmkväll med någon skön person
* Musik, musik och musik
* Att skriva
* Att resa

Går och lägger mig nu. Night y'all!


A dream no one can dream to undermine

Tjena!
Umgicks lite med Ebba och Julia efter skolan. Vi fikade och snackade, var tvungen att dra hem sen snabbt efter. Nu kommer hela kvällen (och natten?) bestå av massa plugg. Men först: käk!  

En låt jag nyss hörde på MTV. Ganska skön tycker jag!


Guilty as charged

Ska försöka följa den här listan de närmsta dagarna, fast finns en chans att jag inte pallar, haha. Nu har jag i alla fall pluggat SO och tänker nog ta en dusch och sedan sova. Skola imorgon!

DAY 1 - 5 saker om dig själv:
* Jag är född på Södermalm i Stockholm.
* Jag har varit vegeterian i 4 år.
* Jag är beroende av chips.
* Jag älskar att skriva.
* Jag har ett extra hjärtslag än de flesta. Spännande.

DAY 2 - 5 saker du älskar
DAY 3 - 5 saker du hatar
DAY 4 - 5 saker du vill säga till en person
DAY 5 - 5 drömmar
DAY 6 - 5 saker du inte kan leva utan
DAY 7 - 5 viktiga personer
DAY 8 - 5 favoritlåtar
DAY 9 - 5 sätt att vinna mitt hjärta
DAY 10 - vad har du i din väska?
DAY 11 - en dag i livet,
DAY- 12 - ett kort som är taget för 1 eller 2 år sedan
DAY 13 - ett kort på dig själv, som du inte tagit själv
DAY 14 - ett kort på någon/något du vill ha just nu
DAY 15 - din nuvarande önskelista
DAY 16 - kort på senaste inköpet
DAY 17 - högsta önskan just nu
DAY 18 - beskriv ordet kärlek.
DAY 19 - vad hittar vi i din sminkväska?
DAY 20 - det finaste kortet på din bästavän/bästavänner
DAY 21 - tv-serie du är beroende av
DAY 22 - berätta om din klass
DAY 23 - ett kort på din handstil
DAY 24 - top 5 filmer
DAY 25 - bakrundsbild på datorn och mobilen
DAY 26 - rofilbild på facebook
DAY 27 - en låt som passar humöret
DAY 28 - 3 nya sannigar om dig
DAY 29 - snyggaste kändiskillen 
DAY 30 - ett kort taget av dig och skriv 3 bra saker som har hänt dom senaste 30 dagarn

Get up, stand up - stand up for your rights.

Lyssnar på mycket Bob & Ziggy Marley these days. Checka in min lista här! 




 

25e april, monday

Måndag.
Sitter i soffan hos pappa, dricker cola och pluggar SO. Idag har allergin varit otroligt jobbig och har inte kunnat vara utomhus någonting tyvärr. Men har istället haft tid till att plugga... inte lite som ska vara klart denna vecka kan jag säga er.

Nu tänkte jag ta en liten paus i pluggandet och titta på Total Blackout. HAHAHA jag skulle ha sån sjuk panik om jag var dom. Att gå in i ett bäcksvart rum och inte veta vad som kommer hända låter inte så lockande. Det är lite roligt hur vissa killar typ "oooh yeaah jag är macho och kommer vinna ALLT!" och när dom sedan börjar grina av panik. Skadeglädje ♥


Fighting on arrival, fighting for survival

Idag köpte jag och Tuva ett tre-manna tält och två solstolar till Peace&love! Sovsäck har jag redan, så det som behövs nu är liggunderlag, lite småsaker och möjligtvis en bergsprängare. Det här kommer bli så grymt! Jag längtar efter att få se Ziggy Marley, Adamsray, Oskar Linnros, Lykke Li, The Ark, Rebecca&Fiona, Maskinen, Veronica Maggio, Journey, Manda Diao, The Sound och många fler!

Senare la vi oss och solade lite. Har fått lite mer färg redan, awesome. Det negativa är dock att pollenallergin blir jobbigare och jobbigare för varje dag som går. Ikväll blir det nog att bara stanna inne och ta det lugnt. Jaja, see ya!




Men gú va kúl

HAHAHA.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Så sjukt jäkla svenskt. Eller ne... om det hade varit riktigt "svenskt" hade tanten suttit tyst med en snopen min och sedan fått ett raseriutbrott på sin man eller vad det nu är som sitter bredvid. Jag har för många kommentarer för denna video... titta på den själva istället....jag orkar inte.


All dressed in love

Om fyra månader befinner jag mig i USA för mitt livs äventyr.

Just saying...




Idag är jag lycklig

Tackar till Tuva som hjälpt mig med designen! Nu ser det mycket bättre och fräshare ut! (:

Jag har precis tagit världens skönaste dusch efter en lång natt hos Emelie. Jag har lyckats fått en farmertan! HAHA ganska duktigt för att vara redhead. Men som sagt, jag blir aldrig riktigt brun - bara mindre blek. Men nu ska jag lyssna på lite Bob Marley och sätta mig ute i solen. Åhhh vad underbart det är!



TÄNK VILKEN GRYM KOMPIS ELIN HAR

Har suttit och fixat med Elins bloggdesign. Tänk vilken underbar vän jag är som sitter till klockan halv ett på natten och donar. Men vad gör man inte för Elin? ;) Nu får hon allt tycka om designen, annars då jäklar!! ;)
NATTINATTI

// Tuva

22th, april friday

eey, vad hände med kommentarerna?

Är sjukt trött, lyssnar på rammstein (as usual) och fixar mig lite. Idag blir det käk hos mormor! Ska bli så sjukt gott, då alla mormorisar har en tendens att göra god mat. Senare på kvällen drar jag till Tuva och har lite filmmys. bye for now!



I didn't mean to end his life, I know it wasn't right

Sup y'all? Kom hem från Emelie för en stund sedan. Sitter just nu och njuter av en raggae-inspirerad låt av Rihanna (lyssna här) riktigt skön. Det här påsklovet har gått sjuuukt fort och känner mig inte ett dugg taggad inför skolan. Men äh, 4 dagar kvar ju! Maj månad kommer säkert gå sjukt fort sedan är det juni = skolavslutning. Asså, hur sjukt? Jag kommer sakna min galna, speciella klass faktiskt. 
    
Imorgon blir det påsklunch hos mormor. Gött. Nu ska jag fortsätta skriva på en novell jag jobbar på och sedan lägga mig och läsa. Night! ♥


JAG VILL SE RAMMSTEIN LIVE







Turn your lights down low

Igår klippte jag och Tuva oss lite sådär spontant! Gjorde inte en sån stor förändrig, fixade mest de slitna topparna och klippte upp håret lite. Är nöjd. Sen bestämde jag mig för att ta ett till hål i örat lite längre upp! I love it.

Nu lyssnar jag på Rammstein för att komma igång. Idag sticker jag och Tuva till valbo för lite shopping. Ha det bra!









Jag ♥ iphone


Ett inlägg om cupcakes

Ärligt, jag har sånna sjuka craving för cupcakes. Skulle ge vad som helst för Emelies goda just nu! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.


PÅSKLOV

Lyssnar på Rammstein och fixar mig, snart åker jag och mamma och handlar lite kinamat och hämtar upp Tuva som stannar över påsklovet. Great!



I don't pretend to be captain weird. I just do what I do.


                                                             Johnny Depp

Wednesday, 13th April

Sitter just nu i skolan as usual och pluggar lite. Dom här tre dagarna har jag varit jätte duktig och pluggat MASSA matte. Nu jäklar kan jag ekvationer bättre än du någonsin kunnat! Okej, det där var trashtalk på hög nivå. Imorse hade vi NP i engelska skriftligt, det gick... sådär. Att skriva är mitt starka ämne och jag fick verkligen inte ut något vettigt. Jaja, vi får se hur det blir. Idag efter skolan drar jag nog hem till Ebba en stund och chillar. 

BTW är jag extremt sugen på att se den nya Robert Pattinson filmen Water for elephants. Verkar riktigt bra!


DISTRIKPLACERING

Igår fick jag reda på vilka distrik jag kommer hamna i USA. Har fortfarande inte riktigt förstått att det är några av dessa stater jag kommer tillbringa 10 månader av mitt liv i, helt sjukt. Jag har fått det så kallade Northeast district och det är alla delstater från New York och norr ut till Maine och väster ut till och med Ohio.
New york... tänk, new york. Visserligen hade jag sett fram emot att hamna i alabama eller Wisconsin eller liknande. Jag måste erkänna att mina första tankar var lite skeptiska. När jag hör northeast tänker jag mest på stora städer och inte alls den där "high school" känslan. Men när jag tänker efter så är ju Ohio, Pennsylvania, Virgina och flera härliga stater med! Så det är nu dagen efter jag inser hur härligt detta kommer bli. AMERICA, FUCK YEAH!




Nattbloggning är alltid kul

Vad sjutton gör jag uppe 1.00 på en söndagkväll? Eller måndag borde jag väl säga. Men när man sover till 13.30  får man räkna med att ha svårt att sova på kvällen. Idag har jag inte gjort någonting, vilket har varit otroligt skönt. Legat i sängen och tittat på film, ätit oroes, plockat lite i rummet, duschat och haft en ansiktsmask! Imorgon (idag) ska jag bege mig till skolan för att ha matte hela dagen, lite segt men välbehövt. Ne, nu ska jag stänga av datorn och försöka sova lite innan jag ska upp igen. Oh, mondays ♥

Slänger in en bild på världens bästa serie, nämligen vänner. Night yall!


A career is wonderful, but you can't curl up with it on a cold night


                                                        Marilyn Monroe.

PEACE&LOVE

För några dagar sedan fick jag mina efterlängtade peace-biljett! Nu är jag astaggad på att dra dit med Tuva i några dagar och lyssna på underbar musik. Ziggy Marley kommer bland annat! Hur awesome?

Idag har vi haft två stycken nationellt prov i engelska, men fick sluta efter lunch. Stack till valbo en snabbis med Mamma och Victor. Nu ska jag duscha och sedan dra vidare till Emelie. Ha en skön fredag!






wednesday, 6th

Sitter just nu i skolan tillsammans med Julia och pluggar teknik. Vi gör ett arbete tillsammans och ska designa en pulka. Lite senare drar vi och pluggar till genetikprovet imorgon. Avancerat på Montessori asså...
Jag vill bara ha den här veckan gjord nu så man kan chilla och sova ut på lördag. Jaja, nu: forsätt plugga. 



                                   snygga bilder tagna förra veckan.

Roots, rock and raggae.

Precis tänt en rökelse och lyssnar på Bob Marley, asskönt. Idag försov jag mig IGEN och kom 30 minuter försent till engelskan. Imorgon måste jag gå upp i tid, oavsett om jag det innebär att någon måste hälla en hink med vatten på mig eller något. Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng och titta på Pretty Little Liars! En serie som nyligen har kommit ut i USA. Bra tycker jag!


horisonten är nån annans konstruktion

Tar en liten paus i mitt dåliga mattepluggande och fördriver tiden med att göra denna lista.

1. Vad heter du? - Elin Stjerngren
2. Vad kallas du? - Elin
3. Vad vill du bli kallad? - Barbro. Fatta coolt. Fast ne, Elin duger.
4. Födelsedatum? – 27 Mars, 1995
5. Stjärntecken? – Aries aka väduren.
6. favorit musik? – Allt från soul, funk, rock, pop och raggea.
7. Msn? - si, fast använder sällan.
8. Troende? - Nope
9. Vart bor du? - I en liten stad
10. Vad har du för mobil? – En dålig sony ericsson
11. Har du en egen dator? - Yes
12. Har du någon bästis? – Yes
13. Har du något husdjur? - Nope
14. Sommarens planer? - YFU-läger, P&L, chillaxa, ha kul och sen åka iväg till USA!
15. Vad älskar du mest? - Lycka, musik och att skratta
16. Intressen? – film och musik, haha! Sen älskar jag att skriva också.
17. Favoritband/artist? - Michael Jackson, Maroon 5 och Beyoncé. Och Snook, haha!  
18. En bra låt?-  Gavin Degraw - I dont want to be
19. Namnsdag? - 31 juli
20. Vad skulle du vilja heta?
- hm.. äh, Elin duger.
21. Vad heter du på din msn just nu? – ELIN
22. Hur många olika grupper har du? – online/offline
23. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? – Helt olika, beror på personligheten helt ärligt.
24. Var skulle du bo om du fick välja? - USA och England! Kanske Irland? 
25. Vad har du på dig? – Leggings och t-shirt
26. Har du något i håret just nu? – Toffs bara. Heter det verkligen toffs? fan vad fult.
27. Vad har du gjort idag? – Pluggat matte... men mer behövs.
28. Hur mår du just nu? - Bättre än imorse i alla fall.
29. Hur brukar du annars må? – Lite olika, men oftast bra tror jag.
30. Har du några syskon? – A big brother.
31. Vilket är ditt favoritgodis? - Choooklad. Sen är jag beroende av chips också.
32. Vad är det finaste som finns? – Kärlek, cheesy but true.
33. Vilken är din favoritdryck? - Fanta, Cola och Trocadero, haha.
34. Vilket är ditt favorit tv-program? – The OC och friends.
35. Vem är din förebild? – En person jag känner (:
36. Vad är bäst med dig? – Alltid snäll.
37. Hatar du någon just nu? – Nope, hata är ett starkt ord.
38. Saknar du någon just nu? - Si.
39. Är du allergisk mot något? – Pollen och en hel del frukter!
40. Hur många bilder har du lagt ut? – Jadu, några stycken.
41. Gillar du någon? – Gillar massa (: 
42. Isåfall vem? – 
43. Vad är din civilstatus?
– Singel singel. 
44. Är du homofob? - Nope.
45. Vad gjorde du igår kväll? – Kikade film med Mervan.
46. Vilken är den godaste frukten? – Apelsin!
47. Den godaste grönsaken? – Broccoli.
48. Och bästa bäret? – Smultron och jordgubbar, nom nom.
49. Är du underviktig – Ne, tror inte det.
50. Hur lång är du? – 167 och EN HALV. omg.
51. Vad är du bra på? – På att... inte plugga?
52. Något du tycker är kul – Mycket, haha
53. Har du varit ute idag? – Bara suttit inne och degat.
54. Vem ringde du senast? - Bror.
55. Vad var du senast arg på? – Pappa.
56. Hur många hus har du bott i? - 4 stycken.
57. Bäddar du sängen?
- Gjorde det förut, nu blir det aldrig, haha.
58. Snarkar du? – Nope.
59. vem sov du senast hos? – Ebba.
60. Har du ett sladdlöst tangentbord? – Inte på den jag sitter vid just nu.
61. Vad lyssnar du på just nu?Adamsray - Gryningspyromanen
62. Vill du tatuera dig? - Ja, något fint och personligt i framtiden.
63. Vilka sidor/program är du ofta inne på? – Facebook, olika bloggar, weheartit, bdb, spotify och youtube.
64. Laddar du olagligt ner musik? – Faktiskt inte.
65. Vad stör du dig på? – Lite olika saker.
66. Vad är kärlek för dig? – Trygghet.
67. Brukar du lyssna på hög musik? – Oh ja!
68. Vad gör du om dagarna? - School and homies
69. Tycker du om popcorn? - Faktiskt inte. Smakar ingenting.
70. Vad är din favoriträtt? – SUSHI!
71. Har du skärt dig nån gång? – Aldrig med flit.
72. Är du död? - Nope. Eller? Ne det är jag inte.
73. Är du osynlig? – Nope.
74. Har du fräknar? – Yesbox.
75. Har du posters på dina väggar? - Nope, men hade väääldigt många förut.
76. Vilket ämne har du bäst betyg i? - Engelska.
77. Vilket ämne har du sämst betyg i? – Teknik, haha.
78. Favorit loka? – Naturel.
79. Älskar du din dator? - Haha, lite kanske!
80. Är din dator bög? - Tror kanske det.
81. Vilken är din favoritbok? – HP, hehe.
82. gillar du bubblor?bara, bara blåsa Såpubbler (8)
83. Bada eller sola? – Sola tror jag.
84. Åska eller sol? – Beror lite på faktiskt.
85. Vinter eller sommar? – Sommar, åh sommar.
86. Knarkar du? – Nope.
87. Röker du? – Nope.
88. dricker du? – Vatten?
102. Beroende av något? – Möjligtvis musik.
103. Vem står dig närmast? - Osäker.
104. Vad klarar du dig inte utan? – Musik och sömn.
105. Behöver du mer kärlek? – Vet... inte.
106. Är du natt eller dagmänniska? - NATTMÄNNISKA.  
107. Vem skrev du senast med på msn? – Helena och Mervan.
108. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? - Något misstag.
109. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt? – Dunno.
110. När ska du flytta hemifrån? – USA i ett år, sen antagligen efter gymnasiet.
111. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - Ne, orkar fan inte haha.
112. Vill du ha barn någon gång? – Jo, med rätt person
113. hur stor säng har du? – 90 cm på bredden
114. Vill du ha längre/kortare hår? – Nöjd med det jag har nu!
115. Gillar du Schlager? – Nej, nej och nej.
116. Har du en dålig hårdag idag? – Njea, eller... det bara hänger. Tråkigt. Existerar bara.
117. Favoritfärg? - Svart, lila och grönt.
118. Dagens händelse? – Absolut ingenting. Deppigt, much?
119. Vad är klockan nu då? – 20.44.

Återgår till matten. See ya!


                                                    
Adamsray

3e, söndag

Jag gillar inte den här dagen.

PAAAARTY


Fuck that, I'm harry potter

Kom hem från Emelie för ett tag sedan. Har tittat på skräckfilm och facerape:at henne på facebook, det var skoj. Nu mår jag dock illa av någon anledning, så tänkte ta en snabb dusch och sedan lägga mig och läsa lite HP. G'night!





RSS 2.0