Jag behöver lite sömn tror jag

Idag har jag varit duktig. Eller egentligen inte men jag har i alla fall varit lite duktigare. Jag har städat rummet, tagit hand om tvätten och gymmat en timme på YMCA. Jag sitter just nu i soffan tillsammans med Tami och Kelli och tittar på Family guy. Eller rättare sagt så tittar jag på family guy och dom sitter och är sociala med varandra. Skrattar för mig själv gör jag också. "En sådan konstig svenne" måste dom tänka. Fast på engelska då. Fast jag tror inte dom tänker så. Hoppas inte det i alla fall. Nu ska jag sova.
Här är en random bild på Filip och Fredrik. Härligaste killarna.

Måndagmorgon hela veckan

Måndag. Gick upp för ett tag sedan och ska snart iväg till skolan. Är så otaggad man kan bli. Helst skulle jag bara vilja lägga mig ner och somna om igen. Innan jag gick och la mig skypade jag med en nyvaken Simon. Det här med tidsskillnad är lite lustigt faktiskt. Nu ska jag äta frukost eller något.
Min säng och söta Molly som alltid ger mig sällskap.

alla vill till himmelen men ingen vill ju dö

HALLÅ DÄR! Gårdagen var riktigt rolig! Vi åkte till footballmatchen runt 19.30 och träffade massa människor. Dock förlorade vårat lag men det riktigt roligt att se. Blev så sugen på att spela! Senare stack alla till Burger king och så satt vi där och snackade. Vi var typ 20 personer och tog upp all utrymme. Sedan fick alla helt plötsligt lust att gå ut på parkeringen, sätta på ashög musik i bilen och dansa. Så där stod vi allihopa och dansade till "whip my hair back and forth", haha! Åhhh det var riktigt roligt. Sen stack jag och Kelli och hyrde några filmer och tittade på dom. Härlig kväll!!

Im off to school

Har precis fixat mig och ska snart käka frukost. Idag är det fredag och det betyder footballgame!!! Skolans team heter yellow jackets och det ska bli sjukt roligt att se! Men först en hel dag i skolan. Jag har bytt biologi till study hall i alla fall. Ska berätta mer om skolan senare! Nu: frukost.

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

-
Jag lovar att skriva ett inlägg om hur första dagen i skolan var, men just nu känner jag för att skriva ner lite tankar som finns i mitt huvud. Att åka som utbytesstudent är otroligt givande och jag känner hur jag har växt som person på bara en vecka. Jag har velat det här så otroligt länge nu och att jag är här känns overkligt. Dock är det så mycket jobbigare än jag trodde det skulle vara. Jag har försökt vara positiv som möjligt här i bloggen men känner att jag måste vara 100 % ärlig. Förra sommaren var USA allt jag tänkte och pratade om. Jag läste utbytessbloggar 24/7 och drömde om det hela tiden. Nu när jag faktiskt befinner mig här så är allting inte en dans på rosor. Missförstå mig inte, min värdmamma är underbar och dom har gett mig så mycket vilket jag är sjukt tacksam över. Men jag trodde aldrig att jag skulle känna mig så borta. Jag känner redan efter en vecka hur jag uppskattar allt i Sverige. Vi bor i ett jävligt bra land ska ni veta, haha. Jag älskar USA, men långa landet falukorv kommer alltid vara hemma för mig. Jag saknar att laga mat med min underbara mamma, att sitta och prata skit med min bror, att umgås med mina otroligt fina vänner och att bara vara sådär som man kan med de närmsta. Det känns som att jag har varit här sjukt länge, men det är endast en vecka. Sjukt hur mycket som kan hända på sån kort tid. Jag försöker tänka så positivt det går, men trust me, det är lättare sagt än gjort. Jag vet att det är osvenskt att säga det här... men jag känner mig så jävla duktig! Hahaha american spirit. Jag pratade med Pommie idag vilket är otroligt skönt. Vi båda bor i samma stad och är i samma sits. Om man får för sig att åka hem så betyder det inte att man är svag, utan bara att man inte vill. Att åka som utbytesstudent är inget för alla och man åker ju hit för att testa. Jag kommer ihåg hur jag läste om bloggare som hade hemlängtan och tänkte att det var väl ingen big deal. Shape up typ! Men när man väl sitter här hundratals mil ifrån sin trygghet så blir allt så annorlunda. Jag kan komma på mig själv med att sakna ubersvenska grejer som typ sill. Jag gillar inte ens sill?!
Det jag egentligen ville komma med detta inlägg är att åka som utbytesstudent är så otroligt nyttigt - men att det är svårare än man tror. Jag vill bara inte att framtida studenter ska tro att man kommer få bästa vänner första dagen och att engelskan flyter på från början. För det gör det inte. Men det är allt handlar om! Att lära sig stå på sina egna ben och bli självständig. För dåliga erfarenheter gör så att man uppskattar allt det fina bättre.
Jag saknar er där hemma så otroligt mycket. Ta hand om varandra så hörs vi snart ♥

IMORGON BÖRJAR JAG HIGH SCHOOL!!!!

OOOOHHH GOOOOD. Sitter just nu i sängen och har precis tittat på film med Kelli, Tina, Ryan och Taylor. Vid middagen idag gjorde vi bordsbön vilket var annorlunda men intressant. Jag var en liten förvirrad svenne men försökte så gott det gick. Nu har jag precis packat väskan och TAGGAR IMORGON! Åhh... shit. Skolan börjar 7.35 och jag får skjuts av mina värdsystrar. My first period är painting vilket är chill. ÅÅÅH nu ska jag försöka sova lite. GODNATT SVERIGE! Eller godmorgon för er då...
Jag, Tina och Kelli!

Going to the Y for some exercise

Fick ett samtal av Simon imorse på min iphone vilket var lite oväntat med tanke på att den inte funkar här i staterna, haha. Det var mys i alla fall! ♥ Nu har jag precis ätit en sallad och fixat mig. Ska snart till the YMCA för lite träning med pommeline, den andra svensken här. Mår verkligen bra av att träna så det ska bli skoj. Hoppas på lite kickboxning!

It's fun to stay at the Y-M-C-A! Lalalala (8)

30 MINUTES OR LESS

Hi there! Har precis tittat på lite TV med Tina, Ryan och Jessie. Nu håller jag på fixa mig och ska snart ut och käka lite middag. Ikväll blir det bio med Jessie! Vi tänkte se 30 minutes or less. Puss!

ger varandra bilder utav helt perfekta mönster

Jag drömde om Sverige inatt och vaknade upp på ett lite mindre gladare humör. Gick nyss ut på en promenad med Tami, Bob och hunden Molly runt i kvarteret. Dom bor så himla fint! Ser så sjuuukt amerikanskt ut. Igår var vi på en soccer-match och träffade en till svensk tjej som bor här i området! Senare stack vi hem till Ryan med några personer, skypade med Julia och gick sedan och la mig runt 2. Just nu tar jag det lugnt och ikväll ska vi ut och käka.

20e augusti

Hej bloggzter! Igår var vi och handlade lite. Köpte en klänning på Forever 21 och lite saker på Victoria secret! Alla är så trevliga och snälla här. Så fort man går in i en affär så frågar dom om man har haft en bra dag och hur man mår. På kvällen gick vi på bio och jag käkade popcorn med riktigt smör på, nom nom. Nu har jag fixat mig och väntar på att Kelli och Tina ska komma hem från deras träning. Vi ut igen och på kvällen är det tydligen en soccer-match mellan några killar. Hörs! ♥

andra dagen i staterna

Hallå där alla! Idag har jag fixat en ny mobil eftersom det trasslade med min Iphone. Så köpte en billig mobil som jag kan använda här. På kvällen tittade jag, Tami, Tina och hennes pojkvän Ryan på Harry potter och chillade. Sedan stack vi ut och käkade pizza och jag drack den största colan jag någonsin sett. Lite senare kom Kelli och Taylor hit och vi pratade mycket om Sverige och USA. han är tydligen astaggad på att komma till Sverige, haha! Han hade många frågor om våran kultur, människorna, vädret och så. Det var skoj!
Imorgon ska vi tjejer ut på en girlsnight och shoppa och titta på den senaste HP filmen! SKOJ! Puss på er alla där hemma! ♥

QUAGMIRE

Yo! Imorse åt vi pancakes med blåbär och grädde. Supergott! Jag känner redan hur den amerikanska livsstilen kommer leda mitt liv till fetma. Efter det åkte vi till skolan för att fixa mitt schema. Jag har super roliga lektioner! Bland annat US history, bild och journalism. Sedan åkte vi till Walmart för att inhandla lite smågrejer till skolan och så. Nu på kvällen har några av Kelli och Tinas kompisar kommit över och vi har bara tagit det lugnt. Jag gav dom lakrits att pröva och alla hatade det, haha! Dock åt dom upp allt annat godis (:
Tydligen så är mitt nya smeknamn "red" också... Tack Ryan. Några tyckte mitt smeknamn lät som Quagmire från Family guy, så det är mitt nya namn också, haha.
Just nu är klockan halv 12 här i Ohio och jag ska gå och lägga mig. Såg att statiskten hade ökat, så är det någon som har en fråga var inte rädd! Hur är det i Sverige btw? Kallt? Puss!

FRAMME I USA

OMG, jag är här!
Flygresan var ganska jobbig, men gick bra ändå. På planet till Ohio höll jag på somna flera gånger och var sjukt trött när Tami och de andra mötte upp mig. Vi mötte upp Tricia och hennes fästman och så drog vi ut och käkade sushi. Deras hus är urgulligt och jag somnade direkt när jag la mig. Gårdagen var förvirrande men ändå skönt att jag är äntligen framme. Nu ska vi till skolan för att fixa min lektioner (HJÄLP) och sedan till Walmart för att köpa lite grejer!
saknar er alla där hemma supermycket, men vi hörs snart!!

SIMON2 ÖR DRYGGG85

Yo! Sitter med Simon och ska titta på film. Vi har köpt en hel bunt med energidryck och godis som vi ska ha under natten. Ska sen packa klart och hämta de sista ur tvätten. Nu ska vi mysa!

Walking on a dream

Igår hade jag ett litet avsked med mina vänner. Det innehöll thaimat, lite tårta och allmänt mys. Imorgon flyttar jag. Den meningen går inte riktigt in i mitt huvud. Snart ska jag möta Simon och vi ska inhandla det sista inför min resa. Imorgon runt 4-5 på morgonen åker vi till Arlanda, sen går mitt flyg klockan 9.10. Jag är så jäkla nervös, taggad och... borta! Haha. Jag har lite packning kvar och saker som ska sorteras.
Dagen kommer vara full men jag ska försöka uppdatera under dagen, annars hörs vi FREAKIN UNITED STATES OF AMERICA!!!!





I'm sorry, Ms Jackson

Jag har inte haft problem med nervousiteten förut, men jag känner nu hur jäkla förbannat nervös jag börjar bli. Om prick 2 dygn sitter jag helt själv på flygplanet påväg till New jersey. Igår köpte jag det sista till min värdfamilj och även en tjocktröja på bikbok. I know, det finns kläder i USA också men köpte ändå just in case.
Idag ska vi gå igenom allt det sista inför resan och jag ska börja packa. Jag testpackade för några dagar sedan, men av någon anledning så ligger allt i en hög på golvet nu. Sen ska några fina kompisar komma hit ikväll och säga hejdå. Fy. Jag vill inte.

3 dagar kvar

Ikväll ska jag till mammas släkt och fira morfar samt säga hejdå. Det är det värsta med att åka. Alla dessa hejdå. Visst ses vi igen, men 10 månader är fan lång tid. Detta var myyyyycket jobbigare än jag kunnat tro.
Nu ska jag dra vidare!
Förutom dollarna fick jag också en superfin silverring av farmor och farfar!

Igår fick jag amerikanska pengar...

... kändes lite badass faktiskt!

12 augusti


Ska ut och käka kinamat med pappa, bror, farmor och farfar. Puss!

om 5 dagar...

... befinner jag mig i Ohio tillsammans med Tami, Kelli, Tina och Bob.
Dagarna rullar på och dom spenderas med alla fina här i Sverige. På tisdag lyfter mitt plan klockan 9.10 från Arlanda och jag lovar att min bloggning blir både mer flitig och spännande där borta! Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite HP. Night!

jag vill hinna säga allting innan jag ska gå

Den där veronica är bra hon.

DEN LEGENDARISKA PACKNINGSLISTAN

I stora resväskan:
Byxor
T-shirts
Linnen
Shorts
Leggings
Tjocktröja
Mjukisbyxor
Underkläder
Bikini
Strumpor
Träningskläder
Skjortor
Klänningar
träningsskor
finskor
Presenter till värdfamiljen
Svenskt godis
Laptop + laddare
Systemkamera + laddare + överföringssladd
Filmkamera + laddare + överföringssladd
Necessär:
Smink
Tandborste
Deo
Allergimedecin
Ipren
Girlstuff
Parfym
Nagellack
+ smycken.

Handbagaget:
Iphone + laddare
Pass/visum
Biljett
Alla viktiga YFU-papper
Kalender
Pengar (dollar och svenska)
Papper med viktiga nummer
Tidning/bok att läsa
Svenskt godis
Öronproppar
Hörlurar
Tuggummi

Makes people want to flee the earth

Har fått en viss press på mig av en viss Julia att min blogg ska uppdateras ;) - so here we go! Har varit lite nere över att lämna allt nu de senaste dagarna, men känner nu hur sjukt grymt det kommer bli. Jag längtar efter att få träffa min fina värdfamilj, att få träffa alla amerikaner, få snacka engelska och få uppleva USA. 10 dagar kvar!!!
Tydligen ska jag och Kelli ha ett harry potter-maraton när jag kommer dit, haha. ÅH vad mys.

you might not love me anymore


Sjukt bra röst. Sjukt härliga kille. Snuskigt bra!


you have to follow through

Jag förde precis över alla bilder från min iphone till datorn. Hade nästan 600 bilder som blivit tagna sen april månad. Lite sjukt egentligen att jag tar minst 10 bilder varje dag. Jaja, i brist på annat tänkte jag bjuda på lite! Måste påpeka att jag har haft en väldigt fin sommar tillsammans med fina människor. De två veckorna som är kvar ska utnyttjas väl.
en tröttsam sista månad på montessori.


glada tjejer som njöt av solen.


Godaste som finns, nom nom.




Åkte till mormor och morfars stuga och tillbringade tid på bryggan.


Energidryck med Emelie.


Grillmys.


En lycklig Julia fick placering!


Kvällspromenad.


Sista bildlektionen med Helena, Ebba and moi.


Stockholmio.


Skolavslutning.


Tuva innan YFU-lägret.


Drog till borlänge för lite peace and love.


peace.

'
peace.


Nyttig lunch inne på Willys. Det kallas festival!


Ebba och jag.


Chillade med Simon.


Han hjälpte mig med min gitarr!


Finaste tjejerna.




ring.


En olycka skedde med Simons hår... men det löste sig tillslut! Snaggad kille, hehe.


Happy!


Rökelse.


Mys mys.


Ännu mer mys. ♥



You need to get off facebook


lite intressant faktiskt.

the one that got away

Hallå där!
Idag gick upp runt 9.30, Stack till Valbo och inhandlade två par jeans, ett par nya skor, underkläder, nagellack och linnet som jag visar på bilden nedan! Satt mig sedan och schtekte i solen, tog en dusch och dammsög hela nedervåningen. Nu ska jag snart ta hand om disken och sedan ringa Simon och fråga vad han har för sig.




RSS 2.0