Lite fred och kärlek

Godmorgon! Jag gick visserligen upp för en timme sedan, men jag kan fortfarande skriva godmorgon. Så, godmorgon. Just nu lyssnar jag på musik och packar lite. Ikväll drar jag hem till Tuva och imorgon är det dags för PEACE & LOVE!! Eftersom jag är en oerfaren tältare/festivalare så ska det bli spännande att se hur det blir. Men grym musik och härliga människor kan aldrig bli fel, right?

VI HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM, see ya!


Hejhejhej

Sitter hos Julia medans hon plattar mitt långa, vackra, graciösa (läs: slitna och tråkiga) hår! Idag fikade, snackade och har tagit fula bilder på hennes MAC (!) ... Anledningen varför jag skriver är för att hon tvingar mig. Annars hotar hon att "bränna mig så jävla hårt med plattången". Jag är lite rädd.

19 juni, 2011


Hemma från YFU-lägret!
Det var intressant att höra all information och få ett mer realistiskt perspektiv på året. Gud vad vuxet det där lät, men så kan det vara ibland. Vi var ca 70 personer och satt mest och pratade och hade olika uppgifter att göra. Jaja, det var roligt att träffa alla andra utbytesstudenter! Härliga människor.
Fick också reda på att just nu ligger mina handlingar i Massachusetts! Dock är det inte säkert att jag hamnar där, men möjligtvis!!!!!Från och med nu


De senaste dagarna har det verkligen slagit mig att jag åker om ca två månader. Två månader är så sjukt lite. Enda sedan Januari har jag räknat ner månaderna och jag kommer ihåg så väl när det "bara var åtta månader kvar" och vilken utbytesmania man hade. Jag kan seriöst inte komma på vart dom här månaderna har tagit vägen. När jag anmälde mig var det ett långt tag kvar och så mycket innan dess skulle göras. Men nu när jag sitter här i min vanliga lilla säng och inser att jag inte kommer befinna mig här länge till är.... obeskrivlig. Haha, det där lät lite hemskt, ungefär som att jag skulle bort föralltid - men det känns nästan som det. Jag förstår inte att jag kommer bo i USA i 10 månader och gå på High School. När jag tänker på det får jag nästan panik. En panik som blandas med lycka och nervousitet. Jag har velat gjort det här så otroligt länge nu. Min farmor sa till mig iförrgår att jag hade pratat om att åka till USA enda sedan jag var 10 år gammal, möjligtvis inte som utbytesstudent, men att på något vis skulle jag åka dit. Jag kommer så väl ihåg hur Tuva och jag gick runt som små 13-åringar och pratade om att vi skulle flytta till USA och följa våra drömmar. Att vi faktiskt sitter här några år senare och ska åka om två månader är helt jäkla obeskrivlig. Tanken på att kliva in på sin High School - gå i korridoren bland alla amerikaner, äta skollunch i kafeterian, vara med på fotbollsmatcherna och bara ta in alla upplevelser får mig bokstavligt talat att rysa.

Dock blandas all denna lycka med sorg när jag tänker på att lämna allt. Mina fina kompisar som alltid får mig att skratta, min fina familj som alltid finns där för mig. Att jag inte kommer kunna sitta framför TVn med mamma och dricka te, att jag inte kan tjafsa med brorsan om vem som ska ta hand om disken för kvällen, eller att bara kunna gå in i hans rum och prata om allt möjligt. Att jag inte kommer kunna ringa upp en kompis för en vanlig promenad eller filmkväll. Att inte kunna dra hem till "The Åsbrinks Chillcrib" och bara slänga sig i soffan och dega. Att inte kunna få träffa alla människor man älskar så att det gör ont.

Men jag känner att jag behöver göra den här resan så otroligt mycke. Jag behöver få uppleva allt detta med mina ögna ögon och komma tillbaka ännu starkare och med massa minnen. Det kommer inte vara bra 24/7 där borta, men det krävs dåliga erfarenheter för att uppskatta dom bra, right?


The violet hour


ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!!

Efter en väldigt fin skolavslutning och galen kväll med klassen är det nu sommarlov!
Just nu sitter jag i en klänning från H&M och ska snart iväg och vara servitris på en studentfest. Senare ikväll kommer släkten hit och firar. Puss! ♥


inspiration/summer /we♥it

'

Imorgon är det skolavslutning. Kvällen kommer spenderas hos Ellinor med den bästa klassen någonsin, och sedan börjas ett väldigt efterlängtat sommarlov. Det här sommarlovet kommer bli fullt med musik, peace & love, fina vänner, solbränna och varma dagar, många fikastunder och en hel del USA-förberedelser. YFU-lägret i Stockholm är om ca 1 (!!) vecka och sedan måste jag fixa visum, köpa resväska och allt som kommer behövas under året.

Jag vill ha min placering nu.
Jag är så himla trött på att vänta. Jag vet att det bara är Juni och att jag inte åker fören om cirkus två månader, men den här förbaskade väntan på en värdfamilj börjar bli jobbig. Mina delstater är Ohio, Pennsylvania, West Virginia, New York och New Jersey... det borde väl finnas någon där som vill ha moi? Jaja, placeringen kommer väl snart, men är man en otålig förväntansfull tjej är det lite svårt.

Breakfast in America


Äntligen anmält mig till Amerikanska ambassaden!
 Nu ska jag bara betala in avgiften och skriva ut en bild på mig själv, sen kan jag dra till Stockholm och fixa allt. Utan Tuvas hjälp skulle det ha blivit kaoz, det tog nämligen en hel timme bara att ladda upp en bild, heh.

Nu har jag precis käkat och ska över till Tuva igen. Först ska vi till statoil och köpa lite onyttigheter och sedan ha filmkväll! Btw, checka in denna låt - breakfast in America.


A well respected man

Dagen började med en lång, välförtjänt sovmorgon till klockan 12.30 och sedan lunch med Anna på Wayne's! Nu sitter jag i min sköna säng, lyssnar på raggae och bara tar det lugnt. Har inte riktigt förstått att det inte är någonting mer att plugga! Och att det blev ett MVG i svenska är jag superglad över, hihi. Nästa gång man sätter sig och pluggar inför ett prov är alltså i USA. Den tanken gör mig mindfuckad.

Planer för Juni:
imorgon -Stockholm med Tuva!
7/6  Stockholm med klassen.
9/6 - Skolavslutning.
17-19/6 - YFU-läger.
27/6 - 2/7 - Peace & Love i Borlänge.RSS 2.0