30 mars, 2011

Dagen har gått fort men ändå varit otroligt seg. Först var det i alla fall skola sedan stack jag hem till mormor och morfar för lite käk. Nu har jag pluggat lite och ska snart duscha! G'night people.


Never back down

Såg denna film med Ebba i söndags, suuuuperbra! Tror dock att det har att göra med att de två killarna i filmen är sjukt snygga. Särskilt Cam Gigandet! om nom nom.


Världens bästa serie
If I had a nickel for everytime, i'd own a bank

Klockan är 13.46 och jag sitter i skolan och skriver om ett u-land, nämligen Malaysia. Hela dagen har varit otroligt seg och helst vill jag lägga mig ner och sova. Nu har vi snart svenska sen slutar vi - då drar jag och fikar med Emelie. See ya later!


                                                    Just nu. Trött_tjej_95.


27e Mars

Idag blir jag ett år äldre. Idag får jag sätta mig i en bil och övningsköra och blir en trafikfara för Sverige. Idag kommer jag ett år närmare studenten. Idag kommer jag ett år närmare pensionen. Idag får jag käka hur mycket tårta jag vill. Idag fyller jag 16 år, whoop whoop!


Cigarettes / weheartit


Jag gillar inte rökning, men fy vad snyggt det blir på bilder.
Fredagmorgon

07.53 - Off to School.
/ Trött tjej signing out.

Världens mäktigaste låt?

Utbytesmania? Svar ja.

Jag är inne i världens USA-period just nu. Att jag åker om ca 5 månader är helt sinnesjukt, det går inte in i mitt huvud. Jag sitter och läser resebloggar och är inne på utbytesstudent.se stup i kvarten, men att jag ska få åka till USA och bo där i 10 månader känns... otroligt. Underbart men läskigt.

Mest av allt vill jag ha ett brev från YFU där det står att dom har hittat en världfamilj till mig, men det kommer nog inte bli fören i sommar jag får höra den nyheten. Enligt Malin, som jobbar på YFU, ska jag om någon månad få reda på ca 10 delstater där jag möjligtvis kommer hamna! När jag får reda på dessa delstater kommer jag söka sönder på wikipedia och antagligen förlora x-antal timmars sömn.

Jag längtar efter att veta vad min High school heter, vilka människor jag kommer träffa, att få prata engelska hela dagarna, få beställa den största menyn på Mcdonalds och slänga bort hälften, att få se en riktigt footballmatch, förklara för amerikaner att vi inte har isbjörnar i Sverige och så mycket mer. ÅÅÅÅH. 


Den här bilden känns lite lagomt patriotiskt och passar in i inlägget tycker jag.


Något som skulle sitta fint på min födelsedag...

...är denna skönhet.


headache

Idag vaknade jag av den jobbigaste migränen på länge. Hela huvudet dunkade och allt snurrade, så tog en ipren och la mig direkt. Vaknade för ungefär en timme sedan och nu chillaxar jag bara. Ikväll ska jag till pappa och fira, han blir nämligen 52 år gammal! 

Nu ska jag skicka in min HK-uppsats som skulle vara inne igårkväll och sedan ta en dusch. See ya!


And she knows how to treat a fella right
Första inlägget, oh herregúd

Okej. Jag startade den här bloggen för att jag är så himla trött på min förra, reedhead.blogg.se. Känner för någonting nytt och fräsht, särskilt nu när jag drar till USA om ca 5 månader! Nu tänkte jag försöka trixa med designen, bilder, typsnitt och allt sånt som behövs för en finare blogg. Vi får se hur det går.


RSS 2.0