2011-05-31, tisdag


Tisdag.
Just nu ligger jag utslagen i soffan och med en hel del plugg framför mig. Uppsatser ska skickas in och sen är det sista provet imorgon, sedan lediga... HUR SKÖNT?  
På fredag drar jag till underbara Stockholmio med Tuva! Bokade precis bussen och den går 06.55 på morgonen och 21.00 på kvällen. Då blir det att leta efter en skolavslutningsklänning och bara njuta. Antagligen lite sushikäk också. Sweet. 

BY THE WAY, SNART ÄR DET DAGS FÖR PEACE & LOVE!!!!


                                                                       rebecca & fiona


this is my message to you-oho


Precis tagit världens skönaste dusch. Nu sitter jag i de ultimata chillkläderna (mjukisbyxor och en stor t-shirt), lyssnar på Bob marley och tänkte titta på ett avsnitt med Filip & Fredrik. Dom var tydligen i lilla Sandviken förra veckan... om jag hade vetat det hade jag fan gått runt och letat efter dom. Nu går vi vidare och låtsas att jag inte låter som en galen stalker.

Imorgon är det morsdag och för att vara lite snäll mot min mamma tänkte jag och brorsan laga en god middag, ehe. Vi fick uppgiften att komma på en måltid, men för någon timme sedan kom hon in i rummet med en sida urdragen ur tidningen med en maträtt "som såg väldigt god ut". Inte alls diskret mamma, inte alls.



Empire State


Tjena! Dagen har varit lång och SO-provet idag gick bra. Kom hem för någon timme sedan från en 2 timmars promenad med Emelie, riktigt skönt. Imorgon är det fredag vilket är AWESOME och då blir det plugg med Julia och sedan chillkväll! Hihi. Bjuder på några random bilder från den sista tiden.




ett sånt dår onödigt inlägg med en random bild, ni vet


Hallå där.
Avslutade mitt råpluggande för en stund sedan. Just nu snackar jag med massa personer, lyssnar på Afasi & filthy och dricker juice. Gú vad kúl.

Ja. Har inte skrivit något mer på en timme. Fantasin är på 0. Det är tisdag, give me a break. Jag är trött. Godnatt.


10 saker som folk måste sluta med på facebook


Hittade världens bästa lista på Erik Elvings blogg, vilket jag tycker är så jäkla klockrent.

10 saker folk måste sluta göra på facebook:

- Farmville, maffia-wars Be-jewled och andra meningslösa spel som ingen bryr sig om.

- Vara i relation med sin kompis.

- Gilla sin egen status, fy fan vad det är gräsligt.

- Ha statusar med kryptiska, poetiska låttexter...

- Att bli lite föööööör personlig...

- Byta profilbild 989 gånger i månaden. Är du verkligen så osäker i dig själv att du måste göra det, tips; skit hellre i att ha en profilbild.

- Skriva grattis till folk dem inte känner.

- Bengt Bengtson har varit i köket och ska snart till hallen med Ulla Ullasson och 4 andra vänner. Man behöver inte veta vart folk är exakt hela tiden.

- Sluta lägga ut 500 bilder på sina barn.

- Gilla meningslösa statusar som "Sol" eller "Lördag".

Även fast jag gör typ 40 % av det som är med på listan tycker jag den är så jäkla klockren, haha. Nu blir det sängen, night yall!



köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar




the machine

Fredag! Ikväll blir det grillning med klassen i högbo och lite allmänt chill. How nice? Sitter just nu och lyssnar på maskinen och väntar på skjuts av Julia! Så sjukt skönt det ska bli med att få sova ut imorgon. Fast justja, jorden ska ju tydligen gå under enligt en 90-årig extremist... hmm.

jaja, hörs senare!






 

För vi lever i en visslande tid som swishar förbi, där jag gror i mitten och allt annat vissnar bredvid





Hej, tisdag

Trött, sliten och... trött. Slutar om 35 minutos och då ska jag direkt hem och vila. Sedan blir det plugg resten av kvällen, Heh. mdglkeölgkeökghölh.

Här får ni en random bild på Kristen Stewart.




Cause I'll never let you leave

Idag stannade jag hemma och pluggade. Fast 90 % av tiden var jag inne på utbytesstudent.se och läste massa. Imorgon är det prick en månad kvar till YFU-lägret i Stockholm. Ska bli riktigt roligt att träffa dom andra utbytisarna! Sen hoppas jag på en placering snart... otålig tjej är otålig. Sen måste jag fixa massa grejer för visum inför amerikanska ambassaden. Shiet, galet.

Asså. Jag har patetiska craving för en cola och en chipspåse just nu. SKA INTE... måste försöka tappa ner på mitt beroende, haha.

Nu ska jag nog fortsätta läsa Snabba Cash som jag är inne på. Förstår inte riktigt varför, men jag diggar den verkligen. Filmen är också riktigt bra, men boken ett snäpp bättre - as always. Joel Kinnaman är awesome. Och snygg.


Oskar åskar - snart kommer blixten



                                                         
Precit tittat klart på hockeyn. 6-1 till Finland, pinsamt faktiskt.
Eftersom jag sov bort hela söndagen är det ingen idé att jag lägger mig nu. Därför tänkte jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och titta på en film. Blir nog ett avsnitt av Pretty little liars!

Night y'all.

Det är som att låtsas som det regnar i en hagelstorm

Jag älskar Snook.
Går och lägger mig nu.



Vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster


Sitter färdig och klar och ska snart ut för att träffa Emelie! Ikväll vet jag inte vad som händer, men det löser sig. Btw, älskar mitt nya nagellack från Isadora för 39.90 kr!!



En vanlig onsdag

Sämsta uppdateringen, men har mest spenderat min tid att vara ute i solen och njutit! Idag låg jag och några kompisar i solen, åt glass och hade det mys. Just den här veckan är min inspiration på 0 och kommer inte på något att skriva. sorry! Nu ska jag titta på film med mami. Hörs!



Skypedejt med Tuvalicious


Thinking about the good times that we used to have



Friday

Bara för att jag skrev rubriken så fick jag Rebecca blacks låt friday på huvudet. Härligt.....

Vi slutade skolan för 1 timme sedan och nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Tror jag börjar bli sjuk också, har väldigt ont i halsen och kallsvettas, not good. Snart kommer nog mamma hem med köpmat! Bra start på helgen :)


                                                                     weheartit.com.


jag kan gå igenom eld - bara för ikväll



Matte är överskattat

Onsdag.
Sitter trött och sliten framför datorn och kommer somna när som helst. Men imorgon är det nationella i matte, så nu blir det en heeeeel del plugg. yey... men först ska jag koka lite te för min krassliga hals!
See ya.



Sweet home alabama

Idag har jag haft riktigt USA-längtan och kan inte tänka på någonting annat!!! Fikade med Julia efter skolan och vi pratade om allt möjligt. Hon fick sin placering i förrgår, i Kansas - hur awesome? Själv vill jag bara höra från YFU om dom har hittat någon familj till mig. Jag längtar efter att få maila min värdfamilj, efter att få se min high school, efter att få äta en gigantiskt måltid al'a american style, att få snacka engelska - ALLT. Om lite mer än 3 månader. 3 månader.


Snygga syskon





Detta fält måste fyllas i

Söndag. Segaste dagen. Sitter och degar framför datorn när jag egentligen borde städa, plugga och göra något vettigt som t. ex duscha. På onsdag har vi nationella i matte och jag borde verkligen sätta igång. Uäääh. Äh, det här är ingen bra dag.. Hatar söndagar.

Hejdå/whatever



RSS 2.0