I need a dollar, a dollar is what I need

HAPPY HALLOWEEN! I Sverige är det ingen biggie, men här går människor verkligen in 100 % och pyntar sina hus med gigantiska spindlar och så. Såg någon som hade en häxa i människostorlek i sitt vardagsrum, haha. Jag, Tina och Ryan stack ut och körde trick or treat. Folk tittade konstigt på oss, särskilt när det var mestals 7-åringar som gick runt. Oh well, I got some candy!
-
Just nu sitter jag trött och sliten och skriver på en uppsats. Imorgon ska jag basketboll try-out! Jag är nervös, för tydligen finns det en hel del duktiga tjejer där. Vi får se hur det går, men förhoppningvist kommer jag med i laget. Nu ska jag fortsätta skriva och sen soooooova ♥
-


Wednesday, October 26, 2011


TWO PICTURES FROM HOMECOMING 2O11


shake your moneymaker

Kom hem från skolans footballgame för någon timme sedan. Vårat lag Yellow Jackets förlorade som vanligt, men vi hejjar på som vanligt! Sedan stack vi till Burger king och dansade på parkeringen i någon timme. IMORGON ÄR DET HOMECOMING!! Det är en gigantisk bal för alla årskurser (9-12) som håller till i skolan. Imorgon klockan 12 ska vi åka och få vårat hår fixat, sminka oss och fixa klänningarna. Lovar att visa bilder sen! Tydligen ska det komma en fotograf hit och ta kort. Spännande!
-
Just nu sitter jag i min säng och fryser. Det börjar bli himla kallt här i Sidney, Ohio. Folk säger hela tiden "You're from Sweden, you should be used to this weather!". Haha but trust me, I'm not good with cold.
-
Fick också reda på för någon dag sen att bästa Ebba har fått sin placering i Nya Zeeland! GAAAH, så roligt! ♥

MOVES LIKE JAGGER

Imorse vaknade jag på ett mindre humör, men det ändrades snabbt på grund av alla härliga människor! Idag är jag så himla glad över att få uppleva allt här borta. Jag lever verkligen min dröm just nu AND IM SO HAPPY! Tack mamma och pappa för denna underbara chans! IIIH high on life!
-

16 OKTOBER 2011

Idag har jag bott här i USA i två månader. Det är 20 % av mitt utbytesår. Hur sjukt? I torsdags kom min artikel om hur det är att vara utbytesstudent med i Sidney Daily News. Det är lite småroligt när personer jag aldrig träffat kommer fram och ger en beröm. You gotta love those americans.
-
Idag vaknade jag upp i Kelli och Tinas stuga med några andra personer. Jag, Kelli och Christian stack ut och käkade en sen lunch och sedan hem för en dusch. Just nu sitter jag i soffan och ska börja skriva på en uppsats. Är ledsen för lite gles uppdatering, men det är inte alltid man har tid för datorn. Idag har jag ätit så mycket mat att jag aldrig vill äta igen. i USA har dom en talang att dränka pizzorna i lite för mycket ost.
-
Kan tilläga att idag saknar jag mina svenska vänner lite extra mycket. Jag älskar livet här, men om om mina svennar var här skulle det vara priceless. ♥APOLLO 11

TJENA BLOGGEN! Hur mår ni bär borta i Sverige? Här i USA rullar det på. Jag har varit här i ca 7 veckor, men det känns som mycket längre. Ingenting är nytt här längre. Jag känner igen människorna när jag går i korridoren, jag har lärt mig området och allt känns bara normalt. Har börjat träna basket på tisdagar och torsdagar också. Fast nu ibörjan springer vi bara och kommer igång med träningen på riktigt om någon månad. Iförrgår sprang vi konstant i två timmar. Tror ni jag var lite död eller? Oh well, hope I make the basketball team.
-
Älskar min lärare Mr Whitman, han är helt galen. När han förklarar något blir han så exalterad att han springer runt och i klassrummet slår i väggarna, haha. Mina favorit lektioner är You & Law och Socilogy. Båda med Mr Whitman som lärare. På You & Law pratar vi om vapen och pistoler och hur vanligt det är med dödsolyckor i USA. Man vet att man är i USA när läraren berättar att han har en laddad pistol ligger hemma i sovrummet. Vi tittade också på en kort film om något ställe i Californien där människor "inte förstår hur många som blir skjutna här i USA". Det är väl inte så svårt att förstå när en helt vanlig 16-åring kan köpa vapen på Walmart?  Oh well. På socoilogy'n pratade vi om månlandningen verkligen hände 1969 eller om allt var bara en stor fejk. En rolig sak är i alla fall att Neil Armstrong är född i staden bredvid Sidney här i Ohio. Lite småcoolt. Men angående månlandningen så vet jag inte vad jag ska tro. Ibland när man tittar på videor så ser det fejk ut, men å andra sidan så... Ne jag vet inte. Det är intressant i alla fall!
-
-
Imorgon åker jag till Niagrafallen med YFU!! Min värdmamma åker också med som en voluntär. Ska bli roligt att träffa alla andra utbytesstudenter från hela världen. Vi kommer vara borta i fyra dagar och kommer hem på måndag, och förhoppningvist har jag massa bilder att bjuda på. Men man vet ju inte hur lat jag kan bli. Hehe. Nu ska jag packa lite och ta en dusch. KRAM!

Måndagmorgon hela veckan

I'm off to school. Idag står det plugg och pianolektion på schemat. puss!
-

October first.

Sitter just nu i soffan med mina värdsystrar, äter svensk marabou och har precis skypat med älskade mamma. Fick ett väntat paket igår från Sverige med massa lösgodis och marabou. ÄLSKART. Amerikanerna är helt galna i det också.
-
Tina håller på tittar efter en bil. Shit vad sugen jag är på att ta körkort! Det är det första jag ska göra när jag kommer hem till svealand. Börja ta körlektioner och satsa på att fixa en bil. Kelli har en blå Slug Bug. Älskar att ha hög musik på och ha taket nere. Hur sweet som helst!
-
-
Hösten är här också! Bästa årstiden. Tog en timmes promenad imorse i området. Jag älskar verkligen hur dom bor här. Men nu ska jag börja fixa mig sen iväg på systrarnas soccer-game. See ya!

RSS 2.0