GOOD DAY.

Kom hem från skolan och var ashungrig, Ryan kom över och jag erbjöd att jag kunde bjuda honom på mat om han skjutsade mig till Subway. Så 5 minuter senare satt vi i hans bil och var påväg. Idag har jag haft en riktigt rolig dag i skolan av någon anledning. Sköna klasser, sköna människor. Good day, good day. Ikväll har jag dans 6pm och borde också ut och springa. Vi får se om jag pallar, att ligga i sängen och titta på big brother kändes mycket mer frestande.
-
Hungrig.
-
Herregud vad jag är taggad på att ta körkort förresten. Synd att det är så himla dyrt i Svealand bara. Här kostar det bara ca 300 dollar om inte mindre, vilket är ungefär 1600 kr.
-
Nu ska jag äta.
-

VAD SKA MAN HA FÖR RUBRIK DÅ

Hallå bloggen. Ledsen för dålig uppdatering, men har verkligen gjort saker heeela tiden. Inte en lugn stund här borta i staterna. I fredags umgicks jag med tyska utbytesstudenten och sen på lördagen åkte vi och shoppade lite. Såg The Vow för andra gången på bio och stack sedan hem till henne och sov över.
-
Jag kom precis hem från en springtur. Ska börja på track & field nästa måndag vilket är som fridrott, och jag känner redan nu hur jag kommer dö. Sporterna här i USA är verkligen sjukt hårda. förra året var det folk som tydligen grät och spydde på träningarna enligt Kelli. Men gú vad kúl. Köpte i alla fall ett par bra springskor igår för ca 100 dollar och lite träningskläder.
-
-
Nu ligger jag i min säng och tänkte titta på Big Brother eller några avsnitt av Filip & Fredriks program "får vi följa med". Bra söndagsunderhållning.

STRÄCKER UPP MINA HÄNDER


LOVE ON TOP

Tjena bloggen! Har precis tagit en dusch och sitter nu och tittar på TV. Igår gick jag och Tina på skolans basketmatch och vårat lag Yellow Jackets vann med 41-39. Efter det stack jag och några tjejer ut och käkade på Steak n' sheak, sedan på kvällen hade vi några personer över och satt och hängde i några timmar. Det var rooooligt. Derek gav mig en röd hillbilly-keps som några personer signerade, haha. Här är lite pics!
-

Leon on me when you're not strong

-
Tror det är Oskar Linnros musik som har fått mig lite poetisk såhär på kvällen, men jag kände verkligen för att sätt mig ner och skriva några rader.
-
Det finns seriöst vissa stunder här borta då jag fortfarande inte förstår att jag befinner mig här. Det finns stunder då jag verkligen vill boka första bästa flyget hem till Sverige igen och få känna min trygghet igen, men innerst inne vet jag hur mycket det här året betyder för mig. Om jag ska vara 100 % ärlig så mådde jag inte alls bra första månaden och grät mig till söms den första natten. Men nu i efterhand så är jag så sjuuukt glad att jag stannade. Jag är fortfarande samma person som jag var innan jag åkte på utsidan, men herregud vad jag har växt på insidan. Det är sjukt. Det märks nog inte alls för er där hemma, men det jag har varit med om här borta är något jag alltid kommer ta med mig. Jag har fått några helt störda minnen (hahaha åh) men mina systrar och Florida-resan med familjen var helt underbar. Jag längtar så mycket efter att få ha världens bästa sommar med mina svenska vänner och familj när jag kommer hem, men tanken på att säga hejdå till min amerikanska familj gör ont. Verkligen fysiskt ont, ungefär som någon slår mig över bröstkorgen. Hur sjutton ska man säga hejdå? Jag är så himla dåligt med sånt där. Jag här nästan förträngt mitt avsked på Arlanda men den där känslan kommer alltid finnas kvar där. HERREGUD vad många människor det finns som jag älskar och bryr mig om, haha! Nu ska jag ta vara på de sista fyra månaderna i mitt andra hem och sedan krama ihjäl er alla i Sverige när jag kommer hem. PUSS!! ♥

YOUTH FOR UNDERSTANDING

I fredags var jag på en YFU-sleepover med några andra utbytesstudenter. Det var faktiskt riktigt roligt att träffa alla andra, speciallt när vi alla går igenom samma sak. Vi var två stycken svenskar, två danskar, fyra tyskar, en från Chile, en från Korea och en från Kenya. Vi satt mestadels bara och snackade om vårat år och vad vi ska hitta på de sista månaderna här i staterna. Ca 18-20 veckor kvar!!!
-

A LOVE BIZARRE

I had a good day! Gick i skolan, kom hem och skypade med pappa och Julia, åkte hem till Kieffers syster och var barnvakt, åkte på balett, blev upphämtad av Kelli och Kieffer och stack till The Spot och käkade. Vi satt där i ca 1 timme och åkte sedan till Walmart och slösade pengar. Sedan åkte jag och Kelli runt i hennes bil och snackade bara. Jag längtar hem så mycket, men jag känner också hur sjukt svårt det kommer bli att lämna alla här. Jag har blivit så nära med vissa människor. De här sista 4 månaderna ska bli de bästa. Nästa vecka ska jag till Julia!!
-
Dagens facelook.

DANCING ON OUR GRAVES

"Är det något i Sverige som amerikanerna tycker är jättekonstigt? Tycker det är så roligt att höra sånt, haha! Hoppas du har det superbra :)"

svar:

Mycket, haha! Amerikaner tycker oftast allt som inte är amerikanskt är "konstigt" vilket kan bli lite frustrerande ibland, men är oftast roligt att se deras reaktioner. Jag berättade att i Sverige tittar vi på kalle anka varje jul, och det var tydligen det konstigaste dom någonsin hört. När jag berättar något i min klass så brukar min lärare alltid avsluta med "So no donald duck today?", haha. Andra saker dom tycker är konstigt är lakrits. Dom haaaaataaaar det. I början av mitt år så gav jag lite saltlakrits till några människor här, och alla spottade ut det och sa att det var det äckligaste dom smakat.

Berätta lite om hur maten är i USA :) Äter ni mer snabbmat än hemlagad? Vilka klassiska amerikanska maträtter har du ätit?

svar:

ONYTTIGT. Dock så är min familj ganska nyttiga, i alla fall Tami. Ärligt talat så brukar vi inte äta hemma mycket alls, det brukar ofast bli Subway, pizza, mac n cheese eller en vanlig sandwich. Jag äter defintivt mycket onyttigare här, men eftersom jag är vegeterian så försöker jag intala mig själv att jag inte är så onyttig. I skolan äter jag ofast french fries, peanut butter sandwich eller sallad. Usch, inser nu hur mycket skit jag äter. I kafeterian så säljs det typ bara pizza, hamurgare eller mac n cheese. Som sagt, att vara nyttig i USA är inte lätt, haha! På bilden är det ifrån min favoritrestaurang Skyline.


RSS 2.0