30 JANUARY 2012

Hej blöggen. Sitter här och skypar med bästa Tuva i washington. Idag har jag umgåtts med värdsystarna, Jessie och deras armékompis Keifer som har kommit hem från Afghanistan. Det var skoj!
-
Uh, känner att jag har noll inspiration just nu. Vad jag gör om dagarna är i alla fall att gå i skolan, umgås med amerikaner, spela piano och gå på balett och försöker njuta av tillvaron. I helgen var det en gigantisk fest med ca 100 personer vilket var hur roligt som helst. ... Ne usch vad drygt det här inlägget blir nu. KOMMENTERA MERA BTW! Förra inlägget hade ju typ rekordet med tre kommentarer. Det blir mycket roligare att skriva när man får feedback. Nu blir det sängen. PUSS.
-

EN KVÄLL MED SNYGGA AMERIKANER


TATTOOS // WE♥IT.COM

Är jättesugen på att skaffa en tatuering sen när jag fyller 18 år! Vill ha någon litet personligt antligen på ankeln, handleden eller i nacken. Funderar på en quote från någon låt.
-

POPULÄRA LÅTAR I OHIO

Har jag nämnt att det är otroligt populärt med country här? Dom tycker jag är konstig som inte gillar det. Det värsta är att jag har börjat tycka vissa låtar är helt OKEJ. Dock får jag ibland rysningar när vi sitter i bilen och man hör samma countrylåtar om och om igen, hahaha.
-
-
Därimot finns det ju lite andra låtar här som är bra, t.ex dessa. Sista låten är så himla typisk Ohio, haha.
-

fast jag bara vill glömma så handlar alla mina låtar om dig


-
HI PEOPLE. Ligger här i amerikanska sängen och lyssnar på Oskar Linnros. Har precis tittat på Hangover 2 tillsammans med Tina och Ryan. Älskar den filmen, hur rolig som helst. Imorgon hoppas jag att det blir en "snow day" vilket innebär att vi blir lediga från skolan för att det är för mycket snö. Hahaha. Kommer ihåg hur det tog mig en evighet att gå till montessori varje dag i vintras. Inga vikingar här inte!
-

WELCOME TO AMERICA

Intressant dag.
-
Först blev det slagsmål mellan två tjejer i kafeterian. Dom skrek och höll på slå varandra tills några lärare kom och avbröt allt. Det slutade med applåder i hela matsalen.
Och jag lunchade med en kille som var lite... speciell. Han berättade högt och tydligt hur ofta han rökte på och odlar tydligen egen marijuana på sin balkong. Whatever tänkte jag, här röker alla på. Men sen berättade han att han har SKJUTIT två personer och har suttit i fängelset i 1 ½ halvt år. Haha seriöst, blev så sjukt chokad. Sen så skulle jag såklart skämta till allting och sa "Haha well I hope you're not wearing a gun right now!". Tror ni inte att han tar upp sin väska, skakar om den och säger med allvarlig röst "I have a loaded gun in my bag right now." ... hehe ja. Vissa amerikaner är sjuka, seriöst. Där satt man som en oskyldig svenne medans han berättade om allt olagligt han har gjort. Good work man, good work.
Sen när jag kom hem så insåg vi att våran hund, Molly, hade rymt hemifrån. Så då var det bara för mig och Tina att hoppa in i  hennes bil och åka runt och leta. Men tillslut hittade Tami henne i baksätet av en polisbil, hahaha.
-
DRAMATISKT DAG. Nu ska jag sova i några timmar. G'night!
-

MY EXCHANGE STUDENT FRIEND

ÅÅÅÅHH JAG ÄR SÅ GLAD! Den 16e Februari åker jag till Kansas och hälsar på Julia i några dagar! Kommer bli så himla underbart!
-
Vi med våra flaggor!

January 15, 2012

Hola amigos! Riktigt kallt har det börjat blivit här i Ohio. Dock vet jag inte exakta grader för att jag suger på att omvandla fahrenheit till celcius. På sidan om bloggen brukar det stå hur många grader det är här, men jag tror nog inte riktigt att det stämmer med 20 plusgrader...
-
Idag följde jag med Tami och Bob ut och käkade frukost på något ställe i Dayton. Sen följde vi med Bob till the Police station och väntade på att han skulle fixa något.

-
Nu ligger jag i sängen och fightas med en dryg huvudvärk. Ska försöka ta en powernap och sen följa med Tami och handla. IMORGON HAR JAG VARIT HÄR I 5 MÅNADER! hälften gjord! Sen att det antagligen kommer ske en otroligt härlig grej i februari är jag otroligt taggad till. Berätter mer sen när allt är bestämt! PUSS

PRETTY LITTLE LIARS

-
Stört hur mycket jag älskar serien Pretty little liars. Blev besatt av den från redan första avsnittet. Nu har säsong 3 börjat och visas varje måndag 8pm! HAPPY. Sen att serien utspelar sig i Pennsylvania, staten bredvid Ohio, är ju lite roligt.
-

separate ways

En lista om 2011! Bättre sent än aldrig.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
haha oh ja!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope.
4. Dog någon som stod dig nära? Farfar gick bort.
5. Vilka länder besökte du? U to the SA.
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Tror faktiskt inte det. 2011 was a good year.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 20e juni, 27e juli och 16e augusti.
8. Vad var din största framgång 2011? Att jag faktiskt vågade flytta till USA helt själv. Växte som person x200.
9. Största misstaget? pass.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? hmm inte något allvarligt. Lyckades stuka handleden och knäet förra vintern, haha. Note to self: spring aldrig på is.
11. Bästa köpet? Iphone!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Säkert mat och fika, haha.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Underbara vänner!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Heros song, Pumped up kicks
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare skulle jag nog säga, även fast det kan vara hur svårt som helst här borta.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Borde ha skaffat mig ett sommarjobb.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? hmm, good question.
19. Favoritprogram på TV? Pretty little liars!
20. Bästa boken du läste i år? The last song
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Iphoneee!
22. Något du önskade dig men inte fick? Önskade mig stort sett bara en iphone.
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Firade med la familia.
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Kunnat träffa alla fina svennar när jag ville.
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Casual.
26. Vad fick dig att må bra? Vänner och familjen.
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Joel kinnaman
28. Vem saknade du? Alla kompisar och familjen, of course.
29. De bästa nya människorna du träffade? Oh! Hela min värdfamilj så klart! Och massa härliga andra amerikaner här i Ohio och Florida - överallt. Träffat sjukt många människor som jag kommer längta efter när jag åker hem.
30. Planer för 2012? Leva mitt liv. Ha 5 (!!!) underbara månader kvar i USA, krama alla i Sverige extra mycket, renovera mitt rum, börja på Thorén, skaffa jobb och ha roligt.
-
Det hände så sjukt mycket under 2011. Sluade spela amerikansk fotboll, umgicks med underbara vänner, gick ut 9an med bästa klassen, spenderade sommarn med massa fint folk, tog mitt bagage till USA och började ett helt nytt liv. Snacka engelska hela dagarna, gå på high school och uppleva allt där, bila genom några stater, träffa stört mycket människor. Och det är precis vad jag tänker fortsätta göra 2012 - leva mitt liv.
-


Cut out all the ropes and let me fall

-
Idag är en sån där dag då jag önskar att jag kunde få vara hemma i Sverige. Få krama på alla fina människor och få lite ny energi.
-

THE SUNNY SIDE

IM HOME! Har haft en sjukt underbar vecka i Florida tillsammans med min värdfamilj. Har badat, solat på stranden, haft galna nätter med Kelli och Tina, blivit begravd i sanden, ätit massa sushi, haft nyårsfest på stranden, träffat sköna människor från Alabama och Kanada, bilat genom några stater och bara njutit!
-
Amerikaner är i allmänhet väldigt utåtriktade och speciellt här nere i södern. Jag älskar hur man bara kan gå fram till en grupp människor och starta en konversation. Alla är så sjukt trevliga! På nyårsafton firade vi på stranden med några andra människor som också var från Ohio. Sjukt roligt var det. Dagen efter bilade vi hem som tog hela 18 timmar... åkte igenom Georgia, Tennessee och Kentucky. You gotta love those southern accents. Åt på Kentucky Fried Chicken gjorde jag också! 
-

RSS 2.0