STOP ME IF YOU THINK YOU'VE HEARD THIS ONE BEFORE

-
Försöker förändra bloggen lite. Nytt material, ny design. Kommer kanske se lite knas ut ibland, men det är bara för att jag har absolut ingen aning vad jag gör.
-
I lördags gifte sig min äldsta värdsyster Tricia sig tillsammans med Ben. Är himla glad för dom båda och önskar så sjukt mycket att jag kunde vara där. I miss everyone like crazy. Dock ska jag till Stockholm imorgon med några sköna peeps och bara ha roligt! Tuvas amerikanska kompis Claire kommer hit så då får man snacka engelska igen. Och så ska vi visa henne runt i Stockholm och möjligtvis Sandviken.
-
Satt precis in min skena som jag inte använt på ett år. Smärta! Var ju så himla duktig och glömde den hemma innan jag åkte till USA. Anyways, nu ska jag göra mig i ordning och sen dra till pappa.

WE'RE JUST YOUNG

Hallå där vänner. Har varit hemma i lite mer än en vecka nu och jag börjar sakta men säkert vänja mig tillbaka. Känner dock ännu mer nu hur jag har förändrats och hur jag tänker annorlunda. Men under min vecka i Sandviken har jag hunnit träffa massa människor, hämtat upp Tuva på rese, varit på IKEA med Julia, Tuva och mamma idag, var på fest hos Mervan i lördags och bara umgåtts med skönt peeps.
-
Sen fick jag reda på igår att jag kom officielt in på Thoren! Gryyyyymmmttt. Dock går det tydligen ungefär 25 tjejer och 3 killar i klassen. Förhoppningsvist blir det lite mer killar i klassen, känner på mig att det kommer bli grym catfight annars, haha. Var som sagt på IKEA idag och inhandlade saker till rummet. Imorgon ska det målas hela dagen! Aaaah kan inte vänta tills det blir klart. Nu ska jag ta och läsa min bok i alla fall och lyssna på lite Oskar Linnros. See ya!

RSS 2.0