10 MÅNADER SENARE..

..Och jag är tillbaks i Sandviken! Det känns otroligt härligt, men också väldigt konstigt. Känns nästan som att min hjärna fortfarande är i Ohio. Det tar nog en dag eller två att vänja sig att man är tillbaks. Idag har jag fikat med Julia på kära Aldos, varit runt lite i stan och gjort middag tillsammans med pappa. Ska börja renovera i mitt rum hemma hos mamma btw! Blir en heldag på IKEA snart. Det gillas!
-

UPPDATERING FRÅN NEW YORK

Så mycket har hänt sedan mamma och Victor kom hit till USA. Att se dom på flygplatsen var så himla underbart. Var så sjukt nervös innan, men sen när jag fick se dom komma gåendes så sprang jag bara fram och började gråta, haha. Sista middagen med värdfamiljen var i söndags. Fick ett jätte fint halsband med allas namn i och där det står "Forever & always". I love it. Dagen efter på morgonen var.. hemsk. Vaknade upp och insåg att idag är det sista gången jag kommer se allting. Gick igenom huset en sista gång och sa hejdå till Molly. Grät grät och grät. Vi åkte två bilar till flygplatsen. Tami körde mamma och Victor i en, och Ryan körde den andra med mig, Tina och Kelli. Vi satt bara i baksätet och grät. Jag trodde ALDRIG jag skulle känna såhär över att lämna allting. På flygplatsen var det hemskt. Tami gav mig en lång kram och sa "remember that you will always have a second family in America, And that I love you sooo much". Att säga hejdå var otroligt jobbigt och jag bölade hela vägen fram till flygplanet. Jag har verkligen världens finaste värdfamilj. Jag har fått systrar för livet och att åka som ubytesstudent var det bästa beslutet jag gjort. Jag har växt så otroligt mycket och fått lärt känna så otroligt många underbara människor. Det har så klart inte varit en dans på rosor, men det är så himla värt det. Jag här lärt mig att hantera mina känslor, att uppskatta saker på ett annat sätt och bara... levt.
-
Jag sitter just nu på hotellrummet i New York med mamma och Victor. Det är också otroligt härligt, and NEW YORK IS AWESOME. Vi hörs när jag kommer hem till Sverige igen så ska jag berätta om mitt goodbye party och allt annat! PUUUSSSS!
-
The best hostfamily in the world.

LYCKA

...Ikväll kommer jag få se min mamma och bror efter 10 månader.


SISTA MÅNDAGEN I OHIO

Precis tittat på de tre första Harry potter filmerna tillsammans med Kelli, Tina, Ryan. Kaitlyn joinade oss i den sista filmen. Imorgon ska jag ha mitt goodbye-party hemma hos Tom med massa människor! Kommer säkert bli en gråt-fest, men vill verkligen träffa alla personer en sista gång innan mamma och Victor kommer hit. Ska sätta upp min amerikanska flagga och låta folk signera den! Sen ska den upp på min svenska vägg. Lätt.
-
Det känns verkligen som att det är dags att lämna allt här nu. Idag när vi satt och käkade så berättade Tami att hon hade tagit fram min resväska och sa att jag kunde börja lägga i saker om jag ville. Det blev helt tyst runt bordet och jag kände tårarna tränga på. Det orättvisa med att vara utbytesstudent är att så fort du har startat ett liv här borta så måste du lämna allt. Visst ska det bli otroligt skönt att komma hem, men... Jag kommer aldrig få det här året igen.
-
Här kommer lite bilder från gårdagen när vi lagade mat åt la familia. Puss!
-

PRETTY LITTLE LIARS

Favoritserien Pretty little liars säsong 4 har börjat och jag är besatt. Igen.
-

NÄR HIMLEN FALLER NER

Det är svårt att beskriva hur mycket vissa människor kan betyda för en. Jag visste innan jag åkte hit att jag skulle bo i en amerikansk familj för ett år, men jag visste inte att jag skulle få en familj för livet. Jag kommer alltid ha en extra familj och Sidney kommer alltid vara mitt andra hem. Underlig känsla det där. ♥
-

SUMMER IN OHIO

Hej finisar. Haft en riktig rolig dag tillsammans med min värdsyster. Först stack vi till Skyline och käkade, sedan mötte vi upp Tami för att handla groceries. Ska nämligen göra min svenska middag snart! Köttbullar, oh yeah. Därimot är det omöjligt att hitta lingonsylt.. måste isåfall åka till IKEA som ligger 2 timmar bort. Jag och Tina har förresten gjort massa videobloggar. Något ni vill se kanske? Nu sitter jag i soffan och tittar på TV med min kära värdmor. Miss America 2012 är det som gäller, haha.
-

ALL THOSE FAIRYTALES ARE FULL OF SHIT


IDAG ÄR DET TORSDAG

Snart är det Juni och då slår det mig återigen hur snabbt allting går. Mamma och Victor kommer hit om två veckor. Tänker inte ens börja skriva om hur sjukt det är. Känslan att se dom på flygplatsen kommer vara priceless. På söndag drar Kelli och hennes kompisar till Myrtle Beach i Florida och stannar tills den 10e Juni. Har alltså inte så många dagar kvar tillsammans med min amerikanska syster, men som tur är har jag Tina och vi har gjort en lista på saker vi ska ha gjort innan jag åker hem.
-
Igår var jag, Tina, Kelli och Ryan och shoppade i Dayton. Hittade en himla massa saker, bland annat en bikini från Victorias secrets, två par skor, tre shorts, en klänning och massa annat fint. Jag har också insett att jag inte kommer få hem allting jag har här borta. Hela mitt rum är bokstavligt talat fullt med grejer och jag har inte ens plats i min garderob. Hehe... ja. AND HEY! Om ni vill följa mig på Instagram eller Twitter så heter jag kort och gott elinstjern. Check it out peeps.
-

RSS 2.0