LURVMÖSSOR OCH FALLSKÄRMSHOPPNING

Vet ni vad jag önskar mig i julklapp? En sån där riktigt LURVmössa från fjällräven! Var och kikade på Naturkompaniet för några veckor sedan och då hittade jag en perfekt mössa. Försökte hitta samma modell på fjällrävens hemsida, hittade inte exakt samma men något sånt här såg den ut; 
Hur mysig?! 
 
Annars så vet jag inte riktigt vad som ska stå på min önskelista. Jag brukar oftast vara ganska fantasilös och tycker det är mycket roligare att köpa julklappar till andra! I år tänker jag vara tidigt ute. Måste hitta något bra till Kelli som kommer hit om några veckor. Mormor ringde igår och frågade om vilken färg AMERIKANEN ville ha på sina sockor. Hahaha åh mormor. 
 
Just nu kikar jag på 99 saker med Erik och Mackan. Dom är inte riktigt geniala som Filip och Fredrik, men dom är underhållande och det är allt jag begär i mitt sjuka tillstånd. Alltså deras jobb är mitt drömjobb. Resa runt, möta intressanta människor och testa på nya saker. "Vad ska du göra på jobbet idag då?" "Njeaaa jag ska väl hoppa fallskärm eller nått, det gamla vanliga du vet"
 
Lättförtjänade pengar liksom. 

OSOCIALA SVENSKAR

Har gått och blivit lite småsjuk. Tråkigt, tråkigt. Under dagen har jag druckit te, ätit glass och tittat på alldeles för mycket TV. När man var liten var det ju ibland lite skönt att vara hemma och sjuk, nuförtiden blir jag uttråkad och rastlös på en dag och vill ut och göra någonting. 
 
Jag har blivit världens pensionär och börjat tittat på Allt för Sverige med mamma varje söndag. Jag vet inte riktigt varför, men det är mysigt på något sätt. Se alla dessa utåtriktade amerikaners syn på lilla landet lagom. Dock blir jag lite trött på alla svenskar som nästan SPRINGER ifrån kameran så fort någon vill prata med dom. Svenskar är väl kända för att vara osociala och tråkiga för en anledning antar jag. Jag menar, visst om man är blyg men att skrika "Absolutely NOT!" när någon frågar om man pratar engelska, come on people.. 
 
 Detta kanske stämmer? hahaha.  

GOKVÄLL

Den här helgen har varit väldigt lugn. Ganska tråkig om jag ska vara ärlig. Men ibland måste man ha tråkigt för att uppskatta de roliga stunderna, sa min kloka mamma häromdagen. I fredags drog jag till min kompis 18-årsfest. Dock var det bara i ungefär 1 ½ timme för att allihopa skulle dra ut på krogen. Så medans de andra hade roligt i Gävle gick 17-åriga Elin hem ensam i den mörka natten. Fast jag hade faktiskt Tuva med mig, så ensam var jag ju inte. 
 
Men hörrni! Det är mindre än en månad kvar tills julafton! Hela december kommer jag ladda med julmusik (ge mig tips på sköna spellistor!), massa pepparkakor och julmust. Nu är det nästan så att jag faktiskt vill ha snö..... kommer ångra det starkt när jag behöver gå till skolan klockan 7 på morgonen i mörkret. Men när man sitter inomhus med tända ljus och grejer, då är det faktiskt mysigt.
 
Jag ser fram emot en riktigt SVENSK jul i år. Amerikanska jultider i all ära, men inget slår de traditioner man är van med. Förra julafton spenderade jag i en bil ner till Florida. Lite annorlunda än Årsunda kanske. 
 
Förra årets julstrumpor, haha! 

HALLÅ SÖNDAG

Söndagar har blivit min absolut TV-dag. Det är nya avsnitt av Awkward, Jersey Shore, Snooki & Jwoww, Allt för Sverige och ikväll börjar också Vem kan slå Filip och Fredrik. Det gillar vi! Så ni vet vad ni hittar mig ikväll om ni undrar. 
 
Igår var jag på en fest med massa gs-elever. Eller elever från Göranssonska skolan om man vill vara lite finare. Det var riktigt roligt tills det spårade, vilket brukar bli standard. Jag, Tuva och Mervan drog dit runt 9 typ och stannade tills 2 eller så. Kvällen avslutades på Mcdonalds. Också standard. 
 
 
Nu blir det käk med la familia! 

SJUKLING

Jag befinner mig just nu i min storebrors rum, dricker julmust och är inne på blöggen. Eller egentligen så sitter jag vid MIN dator som Victor har tagit eftersom han pajjade sin egen, som EGENTLIGEN var min förra. Västerländska lyxproblem som min mor brukar säga. 
 
 
Nu tänker jag lämna er med denna bild som togs i Florida och återvända till TVn. Ciao! 

7 NOVEMBER, TVÅTUSENTOLV

 
Oskar, du är perfekt. 
 
Hej vänner. Dagen har varit bra! Det har varit kladdkakemys, föreläsning, kommunikation och matteprov. Provet kanske inte var så härligt, men jag tror det gick bra. Haft roligt med mina homies i skolan i alla fall.
 
Jag är så taggad till Kelli kommer hit till Svealand! Hon bokade flygbiljetter för några dagar sedan och kommer fira jul med mig och familjen. Jag önskar resten av min värdfamilj kunde joina också, men eftersom Kelli befinner sig i Amsterdam så blir det lättare (och billigare!). 
 
Nu; 99 saker med Eric och mackan! 

VOTE

Ikväll är det val i USA och jag är taggad! Ser flitigt på nyheterna och tydligen så är det som mest osäkert i Ohio och Florida. När jag var där så var de flesta republikaner, tror dock att det har ändrats mer i Ohio nu. Hopefully! Min åsikt är kort och gott Obama, så klart. Känns som att USA kommer bli mer osäker med Mitt Romney. Han känns så... sneaky. Obama känns som en trygg nallebjörn. 

RSS 2.0