MY FLAG

Någon som får déjá vu-känslor av denna bild? Inte? Lite kanske? 
Det är ju nämligen samma flagga som hängde på väggen i mitt rum i USA! Fast denna gång med massa signaturer från alla amerikaner, men med samma lilla toffs hänger där under också. 
 
Min favoritquote är från värdpappan Bob, som skrev "Dont regret because it's over - smile because it happened". Så fint tycker jag. Nu ska jag ta och skypa med Tina!

måndag igen

Sitter här i nasdaq och väntar på att naturvetenskapen ska börja. "Vad är Nasdaq"undrar ni säkert nu, och det är nämligen ett av klassrummen på Thorén. Några andra heter Google, Bill Gates och Solsidan. Varför vet jag inte och det kanske inte är så jäkla intressant, men aja.
 
 
Idag är det måndag igen, om ni inte visst det.
 
Nu kom min lärare hit, time  to go.
 
Tråkigaste inlägget, kbai.

THE WEDDING

Idag gick jag upp klockan 8.30! Starkt Elin, starkt.
 
 
Jag är väldigt exalterad över att Filip och Fredrik är igång med ännu en ny serie. Tror den som vanligt kommer bli genialisk. Sitter också i denna stund inne på kanal5play och kikar på gamla avsnitt av Filip och Fredriks program Ett Herrans liv. Arne Weise är gäst. Lite intressant hur stor påverkan han har haft på svensk media. Bara jag som tycker han är lite... överskattad? Har alltid tänkt på honom som en mysig gammal man vid julafton, typ. Därimot nu när jag ser intervjun tycker jag han är lite självgod och.. jag vet inte. Han snackar om hur "tjocka och fula" vissa kvinnor har varit som har försökt stöta på honom under hans "golden days" så att säga. Ostarkt Arne, ostarkt. 
 
Annars så har "mitt nya nyttiga liv" gått relativt bra denna vecka. Gjort styrketräning varje kväll, bytt ut chipsen mot sallad och har laddat upp med x-antal olika nyttiga recept jag tänker testa på. Jag längtar till snön försvinner från marken så jag kan ut och springa. Plus att jag och Ebba har bestämt att köpa gymkort! Det går bra nu kompis. 
 
Annars har jag precis börjat läsa denna bok av Nicholas Spark! Är en riktigt sucker för sånna där typiska kärleksböcker. Kommer väl ett annat inlägg vad jag tycker om denna. Eller inte. Vi får se! 
 
Night yall. 

LIFE'S PRETTY DAMN GOOD

Hallå där världen. Jag sitter vid skrivbordet och går igenom matteprovet tills på torsdag. Drakes nya skiva spelas flitigt i bakgrunden och jag taggar Så blev vi svenska hollywoodfruar klockan 9! 
 
Mitt jullov har varit AWESOME. Kelli kom hit den 21a, vi firade jul med min familj, åkte skridskor, drog till Stockholm, gick på bio och visade Gävle. Det var jobbigt att säga hejdå, igen. Dock är det en sådan skön känsla att veta att hon är bara 2 timmar iväg. Jag saknar Tina mycket dock. Inte snackat med henne på länge känner jag.
I ALLA FALL, en vecka senare drog jag och Tuva iväg till Lanzarote i en vecka och det var så himlahimlahimla underbart. Klev av flygplanet och såg palmträden och tänkte att det är här jag måste leva. Kanske inte just i Lanzarote, men i alla fall där det finns sol. Veckan bestod av mycket sol, bad och härligt käk. Blev en chillsemester, men man behöver sånna ibland också. ;)
Kellbell och jag.

RSS 2.0