FAIL

Idag hände en ganska pinsam grej på praktiken. En man kom fram till kassan och la fram två varor, ena var en kartong med whiskeyglas och den andra var också en kartong, fast mer avlångt. Jag började knappa in varorna i kassan men hittade inte sträckkoden på den andra kartongen. Letade och letade, tillslut frågade jag min handledare vad sjutton det här var för jäkla ninga-kartong, då hon började asgarva. Kunden hade köpt en whiskeyflaska på systembolaget..... och jag försökte slå in den..... på Cervera. Han ville bara att jag skulle slå ihop grejerna i samma paket.
 
Okej det lät kanske inte så jäkla pinsamt men när fem personer står och säger "håhåhåhå nämen du blev det lite fel håhåhåhåh" så ville jag helst gå hem och lägga mig under täcket. Så ja, måndagar, gotta love them. 
 
Annars då? På onsdag blir jag 18 år gammal. Skriv ner det i era kalendrar är ni snälla. Mycket viktig dag. Önskar mig en Volkswagen Beetle. Helst ljusblå. Ett par örhängen funkar också. 
 
Skoja ni behöver inte köpa någonting :-) :-)
 

A GOOD ADVENTURE

 

9 Mars 2013

Min kära dator som jag köpte innan USA funkar... igen! Den har krånglat av och till i ca sex månader, men igår åkte vi till Valbo och snackade med en kunnig kille inne på Media Markt. Det var några knappar hit och dit och nu är den som ny igen. Nackdelen är dock att ALLTING är borta. Alla dokument, bilder och videor. TUR att jag hann föra över alla bilder från USA på ett usb-minne i alla fall. 
 
Men allting känns lite naket liksom. Går alltid in på bilder för att titta, men nu finns ingenting. Nada.
 
Så ja, det här var ju ett intressant inlägg. 

So cry if you need too, but i cant stay to watch you

 
Åh, jag gillar denna musikvideo så mycket.
 
What else? Våren är på väg och det gör mig glad. Imorgon är det sista skoldagen sen har vi fyra veckors praktik, samt New York resan ibörjan av April! Ahhh lycka. Jag har så många roliga saker att se fram emot i vår och sommar att det gör mig alldeles pirrig.
 

RSS 2.0