KLAPPAR OCH SLAG

Hej på er, hur mår ni? Helgen har gått riktigt fort, man jag har haft en bra en. Igår stack jag ut till Gävle och tog en drink med Anna, tog sedan bussen hem och var hemma vid tolv ungefär. Idag är det morsdag och jag har spenderat  den hemma hos mormor och morfar. Ikväll tänkte jag överraska mamma och göra en liten finmiddag! Till efterrätt blir det rabarberpaj och kanske någon film. Myskväll helt enkelt!
 
JUSTJA, om tre dagar kommer Oskar Linnros nya skiva ut! SÅ otroligt taggad. Tror den kommer vara lika briljant som hans gamla. "Hur dom än" och "kan jag få ett vittne" är låtarna jag har hört än så länge, och dom är sinnes bra. Excited!! 
 
 

We all just need a good adventure

 
 

Nämen hallå där!

 
Här sitter jag med en dålig kroppshållning, en sliten webbkamera och är förbannat uttråkad. 
 
Idag hade vi nationella prov i matte. Det gick heeeelt OK. Hoppas jag. Vid lunchen stack jag, Lisa och Amanda till Österns pärla och käkade lite gott. Blev sushi för min del. 
 
Har märkt att 80 % av de som studerar blir så otroligt skoltrötta och okoncentrerade de sista veckorna innan sommaren. Det känns lite som när man gick i sexan och längtade ihjäl sig till att få ställa sig i kyrkan och sjunga någon uttjatad "sommarlåt" tillsammans med klassen, varav hälften hade hamnat i målbrottet. Dock är det ju lite annorlunda i gymnasiet. Tror inte ens någon orkar fixa sig när man slutar ettan. Eller? 
 
Ne nu borde jag verkligen ta tag i att börja skriva en evolutionsuppsats. Har blivit alldeles för fast i youtube på senaste tiden. Tre veckor kvar... kääääämpa!
 

LIFE ON THE ROAD

Det låter så kliche, men hur HÄRLIGT skulle det inte vara att få resa jorden runt? Att få packa sin resväska, ta på sig solbrillerna och få upptäcka varje land på våran lilla jord. Ta massa kort och träffa intressanta människor. Jag skulle vilja åka till Afrika och leva ett riktigt backpacker liv. Bo i ett par shorts och leva ett riktigt bohemiskt liv. Kanske träffa lokalfolket i någon by och höra deras historier. Åka till Asien och testa all häftig mat och leva deras kultur. Åka till Tyskland och dricka öl på en uteservering, åka till Amsterdam och hälsa på Kelli (vilket jag ska!), se alla vackra berg i Norge, åka till England och umgås med alla härliga britter, åka på en roadtrip genom underbara USA och se mer av söder-bältet. Åh, om man bara hade pengarna och tiden - då skulle jag dra på fläcken. 
 
Den här killen, Louis från England, vloggar från överallt i världen och man blir så otroligt inspirerad. Det får mig att vilja hoppa av gymnasiet, skaffa dreads och leva on the road, haha!
  
 

Chasing dreams since I was 14 with the four track bossin'

 
Solen skiner, det är helg och livet rullar på. 
 
 

Because I can't change

Ni vet Macklemore, killen som har gjort Thrift shop? Han gjorde en ny låt för ett tag sedan, och det kan vara en av de finaste musikvideorna jag någonsin sett.
  

RSS 2.0