OCTOBER, OH OCTOBER

Här ligger jag utslagen i min säng en grå och kall onsdagkväll den 24e Oktober. Jag zappar mellan Family guy och Awkward, dricker te och ser matteboken stirra på mig borta vid skrivbordet. Elin, kom och jobba lite meeeer säger den. Fast det blir nog inge mattemys ikväll, har planerat att ligga här i hela kvällen och CHILLA som vi ungdomar kallar det.
 
HAHA, åh, det bästa klippet visades precis på Family Guy på TVn. Var tvungen att söka upp det på youtube och dela med mig; 
 Humor kallas det. 
 
IMORGON är det sista dagen i skolan och sedan ett efterlängtat höstlov! Ska fira mamma som fyller 50 år, träffa lite kompisar och gå på en Halloween fest i slutet av veckan. Någon idé vad man ska klä ut sig till?!  Jag har absolut ingen aning.
 
Förra året när jag var i USA så var jag en viking. Jo, det är sant. Hade på mig en gigantisk vikinghjälm, bruna kläder och några stövlar med päls på. Jag och mina amerikanska kompisar åkte till en fest i Bowling Green (ca 2 timmar ifrån Sidney) och träffade några andra sköna peeps. DOCK var alla tjejer utklädda till sexiga skolflickor och vampyrer och jadu, där stod man själv och såg ut som en ful bajskorv med päls på. 
 
 
 
...i år tänker jag inte vara en viking i alla fall.

IT FEELS LIKE YESTERDAY

I'M BACK!
Bloggen har stått still i lite mer än två månader, men nu (med lite press av Amanda, hehe) tänkte jag komma igång och skriva lite mer. Dock händer det inte så mycket här i långa landet falukorv. Började på Thoren i augusti och har träffat några sköna peeps! Skolan är väldigt slapp och det är inte så mycket arbete. Förutom matten. Matten hatar jag.
 
Annars söker jag flitigt efter ett extrajobb på helgerna. Dom där 1050 kronorna räcker inte så långt om man slösare som gillar att shoppa och att resa. Tänk hur härligt det skulle vara att kunna åka till Amsterdam under höstlovet och hälsa på min värdsyster! Dock så kommer hon hit under jullovet och firar med min familia. Hur härligt?
 
Igår bestämde jag mig för att försöka bli "nyttig". Ni vet när man får ett sånt där infall och tror att man kommer få ett sixpack på en vecka om man slutar att äta godis. Det är lite det jag inbillar mig själv. Nej men ärligt talat ska jag försöka dra ner på kolhydrater och sånt i veckan och försöka hålla mig till lördagar. Sen skulle det ju inte skada att gå ut och springa någon dag. JAG SOM VAR SÅ HIMLA VÄLTRÄNAD I VÅRAS *spänner musklerna*
  
Påtal om något annat, OM ni någonsin befinner er i staterna så måste ni köpa en kall Mocha frappuccino på Walmart. Oh, so good so good.
 
Nu tänkte jag göra te, äta en mandarin och titta på Teen mom.   
 

RSS 2.0