Kelli says....

Hello veiwers, Kelli here, having a wonderful time in Florida. Just soaking up the sunshine, WOAHHHH! Just laying here with El, drinking some margerittas, Yippe! :) <3 her! Cya on the flip side! :)
-

MERRY CHRISTMAS!!

Diggar ni mina strumpor?!
-
GOD JUL PÅ ER!! Här borta är det ingen snö - men det spelar endå ingen roll för IMORGON ÅKER JAG TILL FLORIDA! Jag hoppas ni får en mysig jul så hörs vi runt den 3e januari! PUSS PUSS PUSS!

I miss you, missing you insane


FROM THE BOTTOM OF MY HEART


Hej korvar. Allt bra?
Ryan skjutsade precis hem mig. Sitter just nu i sängen, äter pringles och lyssnar på julmusik. Förklarade för amerikanerna att i Sverige tittar vi på kalle anka varje jul klockan 15. Dom tyckte det var det konstigaste dom hört, haha. Idag råkade jag glömma mina lunchpengar hemma, så ingen lunch blev det för mig.
Är det några som har frågor om skolan? High School är mycket annorlunda än hemma i svealand.
-
Nu ska jag titta på Thats 70's show.

MÅNDAG

-
påminner mig själv om "hare så kult på restuarangen"-killen, haha, men äh! Bjuder på en videoblogg i alla fall. Pöss.

uuuäähhhh

-
Sjuk har jag gått och blivit här borta i USA. Huvudvärk, halsont och hela kroppen känns som att jag har varit med i Wipeout. Igår var jag på ett bröllop och det var hur fint som helst! 400 gäster, egen DJ, servitriser och en gigantisk tårta american style. Jag tog några bilder med kameran, men jag är för lat för att hämta den. Jag skulle kunna bjuda på en låt från youtube, men jag är för lat för att göra det. Dock bjuder jag på en snygg webbcam bild. Det orkar jag.
-
Idag har jag legat här heeeela dagen. Läst bloggar jag vanligtvis inte gör, gjorde misstaget att lyssna på sture-p julversion, druckit te och ätit pizza. Skypat med mamma och bror gjorde jag också. Nu tänkte jag fortsätta ligga här i sängen och titta på en film eller något. Antagligen de mest intressanta blogginlägg jag någonsin gjort. Peace.

VIDEOBLOGG I SKOLAN

-
hahaha älskar slutet. "Did you hear that?! Eeelin"

ALL THE RIGHT MOVES

Shoppade lite på Victorias Secret igår.
-
Föreställningen idag gick bra! Var nervös innan, men blev riktigt nöjd. Efterråt stack jag, Tami, Bob, Tricia, Kelli, Tina och Ryan till en mexikansk restuarang och käkade. Nu tänkte jag ta och titta på Snabba Cash, min svenska favoritfilm, och sedan duscha. Måndag imorgon. G'night!

sleepwalking the streets tonight

Hello där all my swedish vänner. Right nu sitter jag and skriver på en uppsats and listening to music. This is seriöst how i think in my head. Svengelska is the shit. Tomorrow I got en pianoföreställning in the church with some people. Im a bit nervös! Men tänkte bara bjuda på en song here on my blog. Puss.
-
Hur sjutton kan den här låten bara ha 70 visningar?! Hur jäkla bra som helst. Dom kommer vara kända inom något år. 100 % säker.
-

december 10th, 2011

Det mest orättvisa med att vara utbytesstudent är att så fort man startar ett helt nytt liv här borta så måste man åka hem. Man lär känna så sjukt mycket nya människor och skapar minnen - och så ska man bara lämna allt? Jag får en klump i magen av tanken på att lämna alla här. Dock har jag 6 (!) månader kvar här, så jag ska bara njuta och inte försöka tänka på framtiden. Men ibland är det svårt att njuta och inte längta hem. Gaaaaah, blandade känslor.
-
Kyle skjutsade precis hem mig (: Vi körde runt i hans bil, chillade hemma hos honom och umgicks med några av hans kompisar. Det var skoj. Imorgon ska vi upp tidigt och köra till Dayton för lite julhandel! Måste köpa massa presenter. Sen åker vi till Florida över jul och nyår! AAAAAAAAAAH!
-

You put one foot in front of the other, We move like we ain't got no other


Monday, december 5, 2011

Bild ifrån juni/juli. 
-
Vaknade upp med migrän och en jobbig magvärk. Dog på soffan och slötittade på tv hela dagen. Skypade med några fina sandvikare idag också. På kvällen var det pianolektion hos min granne Joyce. På söndag är det uppvisning! Gaaaaah nervös!
-
Sitter och lyssnar på ett nytt favoritband. Paper Route heter dom och är inte så kända - men deras skiva Absence finns att lyssna på spotify och är awesome.
-
Imorgon ska jag börja på dans! Eller ska i alla fall dit och testa och se om det är några kurser jag är intresserade av. Nu tänkte jag vara social med Kelli och Christian ute i vardagsrummet och sedan lägga mig och läsa. Några frågor btw? puss!

Brände mig på locktången imorse

en skadad hjälte.
-
Hej alla svennar. Hur mår ni? Jag är så mätt att jag inte kan andas. Var på en balettföreställning med Tami idag! Det var skoj, och efteråt gick vi ut och åt på en fancy restuarang tillsammans med Bob. Åt en sallad, breadsticks och tortellini. Ser ut som jag är gravid i 5e månaden, haha åh. Nu tänkte jag lägga mig i sängen, slå på en film och sen sova. Herregud vad skönt det ska bli med sovmorgon! På kvällen ska jag umgås med Kyle. Kram på er!

RSS 2.0