POPULÄRA LÅTAR HÄR I OHIO


I've got this friend

HEEEEJ!! får ursäkta min dåliga uppdatering, but now I'm back! Denna helg har jag spenderats hos mina värdsystrars riktiga pappa, men nu är jag hemma igen. I lördags åkte jag, Tina och Jessie till Ohio's huvudstad Columbus för att shoppa inför homecoming! Hittade en superfin klänning för 130 dollar. Gaaah, vet inte om det är värt det. Jobbigt läge.
-
I skolan rullar det på. Har prov imorgon som jag snart ska sätta mig ner och plugga inför. Sen ikväll har jag piano lektion! Det är superkul och glad att jag tog upp spelandet igen. Igår tittade jag på Forrest Gump med Ryan och Tina. Finaste filmen någonsin.
-
Justja! Förra veckan var jag på en stor baseboll match som var ca 4 timmar lång. Efter det åkte vi in en sväng i Kentucky, haha! Sjukt att man bara kan åka in i en annan delstat. Nu har jag varit i 3 stycken delstater i alla fall. Check!

pumped up kicks

Dålig uppdatering, men på grund av vissa orsaker har jag inte haft tid. Uppdaterar så fort jag kan!

Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt

Jag har en underlig känsla i kroppen - på ett positivt sätt. Det kan vara hur svårt som helst här borta, men jag känner bara hur allt kommer lösa sig. Jag vet inte om det är Adams-ray som får mig lite såhär poetisk på kvällen, men jag känner mig hög på livet just nu. Jag vill leva till 100 %, skratta och krama alla jag ser. Jag orkar inte bry mig om morgondagen, för just nu mår jag bra. Puss på er alla där hemma ♥


September 14th

Även fast jag vaknade imorse av att det var så sjukt varmt i mitt rum att jag var BLÖT på pannan så har jag haft en bra dag! Lektionerna på SHS rullar på och jag har börjat lära känna några sköna människor. Min värdfamilj är astaggade på att komma till Sverige nästa år också. Superskoj! Då ska jag visa den lilla, underbara, spännande, intressanta staden Sandviken. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i tid för att vara utvilad imorgon. Ska befinna mig i skolan 7.00...
Avslutar inlägget med en bild på mig och världens mysigaste hund!

våra hjärtan brinner, allting annat slocknar

"Hey Elin! verkar vara asnice att vara utbytis, men endå jobbigt på sitt egna sätt. tänkte bara höra hur du betalat allt osv? vill så sjukt gärna åka.. men har fan inte pengar så att det räcker :)"
-
svar: Tjena! Det är awesome att vara utbytis. Har träffat så många härliga människor! Jo det går i vågor, men just nu är jag positiv. Jag åker med YFU och precis som alla andra organisitioner så är det väldigt dyrt. Min resa gick runt 55 000 kr har jag för mig. men med YFU får man själv välja sin avresedatum, så flygresan är inte inkluderad i den summan, så därför blir det alltid dyrare i slutändan. Det är resor, packning, flygbiljetter osv som gör det ännu dyrare. Med pengarna hade jag riktigt tur... mina föräldrar hjälpte mig med det vilket jag är evigt tacksam för. Men jag har själv sparat ihop mina fickpengar och tog 50% av mitt barnbidrag. Jag tycker du ska söka efter stipendium vilket är super, min vän fick 25 000 i stipendium! Så gå in på YFU's hemsida och titta. kram!

Måndag. Idag vaknade jag klockan 6, gick upp och åt frukost, fixade mig själv och drog iväg till skolan. På eftermiddagen var några kompisar här och chillade bara. Senare på kvällen stack jag och Jessie på kickboxning! Superjobbigt men superroligt! Kommer dock kännas i benen imorgon... Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. G'night people!

11e September

Oerhört sorglig dag i USA. Har det verkligen gått 10 år sedan terrorattacken i New york? Sjukt. Flaggorna har i alla fall hängt på halvstång och låtar som "Im proud of being an american" spelas på radion. I USA är man man verkligen sjukt patriotiskt! Folk pyntar sina hus med blåa stjärnor och det står "God bless america" lite överallt. Jag älskar't!
Dock tycker jag det är lite småroligt att nästan ingen vet något om 11 september. Min lärare Mr. Whitman frågade klassen vilka som visste vilka som stod bakom terrorattacken. Det var bara jag och den tyska utbytesstudenten som räckte upp handen. haha. Förlåt, men om du bor i USA så ska du veta detta. Oerhört tragiskt det som hände i alla fall. Rest in peace.

Idag har jag i alla fall varit på IKEA! :) Det var jag, Tami, Tina, Kelli och Tricia. Dom älskade att gå runt och titta på alla möbler och jag kände mig lite som en patriotisk svenne faktiskt. Sen köpte vi lite Daim och Ballerina! Dock hade dom inte Marabou. I'm disappoint! Men Kelli älskade ballerina i alla fall, så hon sprang in och köpte tre packet till, haha. Imorgon är det måndag och dags för skola igen. Har precis gjort min engelskaläxa och ska nu sova! PUSS!


the sun is shining

Hallå där! Har haft fullt upp dom senaste dagarna med träning, skola och att bara leva mitt liv här. Kom precis hem från en kväll med Kelli, Sara, Haylie, Kait och lite andra personer. Men fick en fråga av Martina som jag tänkte svara på!
-
"Hur är det art vara utbytesstudent? Har alltid vilja vara det, men aldrig riktigt vågat.. Hur är high school? Måste man tilltala lärarna med Mrs. Ms. och Mr.? På filmer gör dom det ;) haha!"
-
svar: Att vara utbytesstudent är svårt men otroligt givande. Jag har varit här i snart 4 veckor (!) och känner redan hur jag har växt. Jag känner personligen att jag skulle ångra mig om jag inte testade att åka! Du lär inte bara att känna dig själv bättre, du kommer också träffa människor för livet! :) Tänkte skriva ett helt inlägg om High School men har inte hunnit. High School är verkligen annorlunda än de svenska skolorna... man har samma schema varje dag, tre minuter mellan lektionerna och MÅNGA regler! Jag får t.ex inte ha vattenflaskor i klassrummet utan att få kvarsittining, haha. Och vi måste tilltala lärarna Mrs, Ms och Mr. Att säga deras förnamn anses otroligt respektlöst och dom tycker det är sjukt att vi gör det i Sverige. Jag har faktiskt inge problem med det :)
-
Ne nu måste jag gå och lägga mig innan jag däckar totalt. Kan inte beskriva hur skönt det ska bli med sovmorgon! På Sidney High school börjar jag 7.30....ehe. GODNATT USA, GODMORGON SVERIGE!
Me and Sara!

Moves Like Jagger

Att vara nyttig i USA är ungefär lika lätt som att gå upp tidigt när man vet att man kan sova längre. Svårt alltså. Sitter just nu omringad av colaburkar, mtn dew, chips, kakor och massa tjockismat. Inte för att jag egentligen bryr mig, men vill helst hålla mig i trim. Ska snart till the Y för lite träning. Imorgon ska jag börja på kickboxning, woho!
-
En låt som gör mig glad!
-
Btw, kommentera lite mer tycker jag! Några frågor? Jag svarar gärna!

September 5th

Tisdag.
Gick upp för ett tag sedan och har precis fixat mig. Idag är det en ny dag på Sidney High School och ikväll blir det möjligtvis bio med mina systrar. Om jag inte har för mycket läxor det vill säga... på historian är det gammel engelska och inte ens amerikanerna förstår den. Så den är lite klurig. Jaja, nu ska jag käka frukost och sen dra vidare. Puss!

Jag har en iPod om jag vill ha klagosång, och en arbetsdag som är lagom lång

En av mina absoluta favoritlåtar.

ADDICTED

Något jag har blivit beroende här borta i USA är CapriSun. Det är egentligen bara en juicedryck som smakar Cherry men den måste vara beroende framkallande. Så fort det finns några i kylen kommer alla hit och dricker upp dom, haha. Den får 5/5 Elinsar i alla fall.
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka och titta på Tina och Kellis fotbollsmatch! Igår var det 36 grader varmt här i Ohio - inte dåligt det eller.

TORSDAG I STATERNA

Dagens humör: Trött, glad och och lite smått irriterad.

Dagens händelse: Min lärare stod och dansade i korridoren till massa 80-tals låtar.

Dagens borde: Stänga av datorn.

Dagens frisyr: "Jag gick precis upp ur sängen och orkar inte riktigt bry mig idag".

Dagens klädsel: Jeans, t-shirt, tjocktröja.

Dagens planer: Var hemma hos Tamis pappa och drejade lite. Skoj!

Dagens vill ha: Svenska OWL-chips.

Dagens längtan: Sovmorgon.

Dagens fundering: "Varför står min lärare och dansar i korridoren till massa 80-tals låtar?"

Dagens beroende: Snickers.

Dagens tråkigaste: Fick världens drygaste homework på US history.

Dagens träning: Skulle egentligen på zumba, men så blev det inte.

Dagens låt: Oskar Linnros - Vilja bli.

 

Sitter just nu och lyssnar på Filip & Fredriks podcast och är trött. Nu ska jag lägga mig och sova lite! GODNATT USA, GODMORGON SVERIGE.

 

Bästa oskar linnros!

helwette jeavla skeeeeet

Today was a fun day! Hade hemlängtan imorse men min lärare Mr Whitman gjorde mig på bättre humör. Har bytt till You and Law och det är riktigt intressant. Mr Whitman är en otroligt bra lärare och riktigt rolig! Fick också ett kärleksbrev av någon kille i study hall. Haha aw! Efter skolan stack jag hem och chillade lite. Sen på kvällen drog jag, Tami, Tina, Kelli och Ryan till deras släkting och firade lite. Kelli fyller 18 på fredag och deras mormfar fyllde också år. Så vi åkte ut och käkade och hade super roligt! Sen på hemvägen lärde jag Ryan och Tina att svära på svenska, haha.

RSS 2.0