För jag blir så dum av dig

Hade ett litet äventyr tillsammans med Ryan idag efter skolan. Han skjutade hem mig som vanligt, men när vi befann oss framför ett rött ljus i en fyrkorsning så dog hans bil helt plötsligt. Bensinen hade tagit slut. Ryan ringde sin morfar medans vi satt där och lyssnade på alla irriterande amerikaner som tutade med sina bilar. Morfarn kom med bensin efter ca 15 minuter. Dock var vi tvungen att flytta bilen, så medans dom två skjutsade på i bak så fick jag styra hela bilen mitt i en fyrkorsning. Kanske ska påpeka att jag har suttit framför ratten en gång tidigare i hela mitt liv - och då körde jag runt, runt i en cirkel. hahaha.
-
Det började precis snöa. Buhu. Lugna dig mamma, ska inhandla en vinterjacka imorgon. Just nu dricker jag te, försöker värma kroppen från eftermiddagens äventyr och ska titta på film. Ikväll ska jag råplugga engelska och öva på pianoläxan.
-
Älskar denna mysiga film. Johnny depp när han är som bäst.

THANKSGIVING

Thanksgiving break! Hur härligt är det inte att få vara ledig i en hel vecka? I torsdags var det thanksgiving och det firades med hela amerikanska släkten. Vi gjorde bordsbön och åt massa turkey och pumpkin pie. Aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Efter middagen satt vi alla uppe i flera timmar och bara snackade. Mys mys. Igårkväll hade vi en bonfire med massa pers! Massa kompisar från skolan kom och Tina och Kellis äldsta syskon med. Idag ska Andy, deras bror, åka tilbaka till South Carolina igen. Han kom hem till Ohio över thanksgiving för att fira med la familia. Vaknade upp i Kellis säng imorse med Kaitlyn runt 11, hon skjutsade hem mig till Tami och nu sitter jag i min säng och stinker rök från elden igår. Duschtime!
-

I need to find my better half so we make perfect shapes


Gissa vad jag ska äta till middag?


16 NOVEMBER

Idag var det exakt tre månader sedan jag lämnade Arlanda och flög hit till USA. Galet-et-et. Under min tid här har jag fått frågor som "Har ni djur i Sverige? Har ni bröd? Pratar du ett annat språk? Har ni rulltrappor? Varför är inte du blond? Har ni isbjörnar? Är svenska killar snygga? Har ni Mcdonalds? Översätter ni all musik till ert språk?" och massa annat. Min favorit är nog "Är inte Europa ett land där man pratar franska?". hahaha.
-
De senaste veckorna och månaderna i mitt liv har varit crazy. Lärt känna så sjukt mycket nya människor och känner hur engelskan har blivit bättre. Enligt Tuva har jag en dialekt, lite småroligt faktiskt. Sen har jag också fått ett mycket större perspektiv på mitt liv hemma i Sverige. Man inser också vilka människor som är pålitliga och vilka som inte är det. Just saying. Något jag också har insett här borta är hur vanligt det är med droger. Enligt en undersökning så har 85 % av eleverna på min skola testat marijuana minst en gång. Folk tycker jag är konstig som aldrig har testat det, haha. I helgen ska jag på bio med Bianca, hennes pojkvän och hans kompis. Typ som en dubbeldejt. Ska bli skoj! Nu har jag precis tagit en dusch och ska nu lägga mig och läsa. Goodnight USA, goodmorning Sweden!
-
Snygga bilder! På första är det jag och Tina. På de två sista är det jag, Tina och Ryan. Sexilicous.

The closest thing to crazy

Justin Timberlake - Last night.
-
Söndag. Tittat på film hela dagen med Tina och inte gjort någonting. Stack ut och åt mexikansk mat med Tami och Bob på kvällen. Det är inte små portioner här inte! Kommer hålla mig mätt i en vecka. Minst. Nu njuter jag av Justins stämma och plockar på rummet. Imorgon är det en ny skolvecka. Puss!

Varför blir cigaretter så satans snyggt på bilder?


Bruno Mars.
-
Sitter i sängen, pluggar lite amerikanska lagar och ska snart sova. Satans trött. Imorgon har jag prov och sen efter skolan blir det förhoppningsvist lite shopping med Kelli. Är i stort behov av lite nya prylar. Hej-mina-skosulor-existerar-typ-inte. G'night!

We just wanna be young, wild and free


He's just a jealous guy

Pratar med världens bästa Tuva över skype och har det mys. Pratade även med pappa och Simon idag också. Ska snart hoppa in i duschen, fixa mig och sedan lägga mig och läsa en bok. Imorgon är det onsdag och på spanskan ska vi sitta och äta massa godis tydligen. I will bring cookies. Älskar amerikanska lektioner. Puss!

Mjukisbyxor + gigantiskt tjocktröja + filt.

Har suttit som fastklistrad i soffan sen jag kom hem från skolan. Har haft en jobbig huvudvärk som har hängt över mig hela dagen, så har bara tagit det lugnt. Ska snart förflytta mig till köket och hjälpa Tami med middagen. Standardmat för mig här borta är Mac n cheese. Eller Subway. Eller skyline. Eller french fries från Mcdonalds. Eller pizza från Casano's. Älskar när man sitter i bilen och det finns alltid en fastfood-restuarant around the corner. Hahaha, ursäkta svengelskan, men ibland orkar jag inte anstränga mig. Tami vill också att jag skulle bjuda på lite svensk mat runt Thanksgiving. Några förslag? Det första som kom upp i mitt huvud är ju köttbullar. Men det känns ju lite boring. Kanske ska bjuda på mammas spenatpannkakor. hahaha. Grattis på födelsedagen mamma! Saknar dig hur mycket som helst. pusspuss! ♥
-
Swedish Pride.
-
Engelskan har blivit mycket bättre också! Tycker jag i alla fall... även fast jag har en dialekt enligt amerikanerna. Dom tycker jag är galen som hatar svensk dialekt. Men förhoppningvist I will talk like a real american when I get back.

RSS 2.0