en-rubrik-jävel

Idag har jag lite ångest över att åka till USA. Jag längtar som en tok, men en del av mig inser verkligen hur mycket jag kommer sakna allt här i lilla Sandviken. Jag kommer sakna allt så det gör ont. Jag saknar till och med mamma även fast hon är nere i köket och pysslar med någonting.

Jag måste ju gilla att plåga mig själv eller någonting... Varför sitter jag och söker på massa depplåtar?
Buhu.



Leonardo Dicaprio

"Everywhere I go, somebody is staring at me, I don't know if people are staring because they recognize me or because they think I'm a weirdo."


om 17 dagar..

Den 16e Augusti klockan 9.10 på morgonen lyfter mitt plan från Arlanda till Newark, New Jersey. Sedan tar jag ett inrikesflyg till Colombus, Ohio och är framme klockan 17.00 lokal tid.
Det här är sjukt. Just saying.



temptation in my heart

Precis skypat med Julia från Kansas! Snackade lite igår med henne och hennes värdsyster Courtney. Supernice!
Nu sitter jag trött och sliten i träningskläder och tänkte ge mig ut på en springtur i solen. Ikväll ska jag städa och göra en packningslista. Puss!

Drar hem till Emelie på äventyr


I'm living my teenage dream

Det är så stört att allt detta faktiskt händer nu. Jag flyttar till USA om cirkus 3 veckor. Hur stört är inte det? Jag är så sjukt taggad samtidigt som jag är livrädd. Att bara lämna min trygga vardag och alla jag älskar till att möta något helt främmande och okänt för ett år. Fast jag är så sjukt tacksam att jag får chansen att göra detta! Det kommer verkligen bli ett minne för livet och ge så många möjligheter.
Nu ska jag lägga mig och läsa! G'night.

If she was away


Ohio State


Har mailat lite med Tami och hon verkar verkligen super härlig! Det ska bli så himla spännande att komma och bo med dom. Tydligen brukar tjejerna ha en "girls night out" och gå ut på restaurang och sedan gå på bio! Hihi. Roligt också att Kelli älskar Harry Potter. Då slipper jag vara den enda läs-nörden!
Just nu tittar jag på Pretty little liars och är alldeles för pigg för att sova. Somnade klockan 6 imorse, hehe. Att vända på dygnet är skoj de!

JAG HAR FÅTT PLACERING!!!!!

Jag... vet inte vad jag ska säga.
Jag ska bo i Sidney, Ohio med världens skönaste familj. Det är mamman Tami, två systrar som heter Kelli och Tina, pappan Bob och hunden Molly. Dom bor i världens amerikanska hus en bit ifrån skolan som heter Sidney High School som jag kommer gå i! Skolan har ca 1200 elever och färgerna är gul och svart! Dom har amerikansk fotboll, soccer, baseboll, tennis och den verkar hur sweet som helst! Tami frågade mig om jag ville börja spela soccer, alltså fotboll, i samma lag som Kelli och Tina. HAHAHA åh... jag vet inte!
Jag ska få ett eget rum och Kelli har en egen bil som hon glider runt i. Skolan börjar den 23e Augusti... vilket betyder att jag kanske åker runt den 16e eller 17e... oh herregud.
Jag berätter mer senare! Nu ska jag och mamma ut på resväsks-jakt!



Ny familjemedlem


NY DATOR, OH YEAH!

Jag, mamma och Simon stack in till valbo idag för att inhandla en ny dator till moi! Så nu sitter jag här med min nya älskling. Och Simon. MOHAHA! Nu ska vi snart till ICA för att inhandla onyttigheter och hämta ut mitt pass. Puss!

- I'm in love with you


Bloggningen har inte varit så flitig, men jag har varit upptagen med att vara social! Idag hade jag en sista dag tillsammans med Julia innan hon drar vidare till Kansas på onsdag. Vi fikade på Aldos och letade efter presenter till världfamiljerna! Sjukt... de flesta har fått världfamilj och åker snart. Själv hoppas jag så innerligen på att få en placering snart. Denna vänta är riktigt jobbig.

Bjuder på en fin låt av Leona Lewis! Nu ska jag sätta igång med att skriva brev till några personer som ska ges innan jag drar till staterna. G'night!


ja gillar kvastskaft!


Att ha natthumor halv fem är inte bra.



tönt-natt-bloggning


Andra inlägget för idag, duktigt där Elin!
Idag har jag umgåtts med Simon, ätit kinamat, chillat och mött upp Tuva för lite tjejsnack. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite Harry Potter. Seriöst, HP är den bästa bokserien som någonsin gjorts. På onsdag när premiären är tänker jag vara en äkta fangirl och ha mig på mantel, runda glasögon och måla ett ärr i min panna! Ne jag skoja bara, men jag längtar riktigt mycket till filmen. Fast då är det liksom slutet på allt - men å andra sidan så har vi ju alla dom andra bra filmerna att njuta av! Seriöst, JK Rowling är ett geni. Förstår inte hur hon kom på hela den där världen. Sjukt duktig.

Äh, nu blir det sängen. Night y'all!

Fred och George är mina favoriter. Lätt bästa.




Precious Jimmy Hendrix, oh dear

-

Jag vill ha min förbaskade placering någon gång. Blir galen på att inte veta någonting om mitt utbytesår. Ingen delstat, ingen familj, ingen skola, inge avresedatum. Ingenting. Nothing. Nada. Det är så spännande att läsa om andras placeringar och förväntningar, men nu börjar jag känna mig sjukt otålig på min egen! Det är många som inte har fått någon, men all denna väntan gör mig så frustrerad.

Trött tjej signing out.

Nej btw! Tänkte bara säga att jag ska ta upp gitarrspelandet igen! HOHOHO


tomorrow people


SAY WHAT!
 Efter att min stationära dator har varit mystiskt sönder i ca 1 ½ månad så funkar den helt plötsligt! Jaja, jag klagar inte, tycker det var lite mystiskt bara. Nu hoppas vi att det håller i sig! Det påminner mig också om att jag borde inskaffa mig en laptop innan jag åker till USA.

Nu ska jag iväg på nya äventyr! SEE YA.






5 juli, 2011


Nämen hallå där!
I förrgår kom jag hem efter en grymt rolig men sliten vecka på peace & love. Första och andra dagen mådde jag och Tuva dock inge bra, mycke halsont och förkyldning. Men det gick som tur över och det var grymt att se alla artister! Oskar Linnros och Daniel Adams-ray var grymma live! Maskinen var roliga att se, även fast det blev bokstavlig talat KAOS i publiken och några gjorde illa sig. Den tråkigaste var nog Bob Dylan, but I don't blame him - mannen är snart 80+ och folk hade alldeles för höga förväntningar. Vi träffade också en härlig (läs: udda) människa som gjorde min dag, haha. Sen att vi käkade tacochips under en skylt bredvid en rondell är ju lite spännande. 

Dock har jag inte nå många bilder att bjuda på, men checka in TUVAS blogg där hon dokumenterar hela festivalen! LEV LIVET heter den. Jag hoppas det var okej att jag snodde en bild Tuva. Tycker det ser lite roligt ut när Linda sitter och sliter medans jag gör tummen upp och ser schtekig ut.



Nu ska jag fixa mig, käka middag hos pappa och sedan iväg på filmkväll!

RSS 2.0