Att misslyckas

Trummar på tangenterna igen. Vill skriva ut allting jag tänker på, men är orolig att det bara kommer bli massa ordbajs. Jag brukar inte heller skriva ut personliga grejer på sociala medier, utan jag föredrar att prata med en vän eller skriva ner tankar för mig själv i en dagbok. Men min blogg är min öppna dagbok kan man säga.

 

En av anledningarna till varför jag känner mig ganska förvirrad nuförtiden är nog för att jag inte är på den plats jag trodde jag skulle befinna mig i livet just nu. Och med plats menar jag inte Sverige eller USA, utan mer vad jag själv presterar och känner. Naiva lilla 14-åriga mig trodde att när man började gymnasiet så skulle allt falla på plats med vänner, pojkvän och jobb. Att det var ungefär som en ”package deal” och att allt skulle falla på plats automatiskt. Jag funderar på allt detta men inser sedan att ”herregud, jag är bara 18 år, det LÖSER sig”, men sen kommer samma oro när jag tänker på att de flesta människor känner såhär när de är i 25-årsåldern. Jag vill bara ut i världen och ”sätta igång med livet”, men samtidigt är jag livrädd för att ta studenten och inse att allvaret börjar. Jag har så många drömmar men har ingen aning om vart jag ens ska börja. Tanken på att misslyckas med allt jag vill åstadkomma får mig att vilja krypa under täcket och sätta på en film och skjuta upp allting, vilket stort sett är det jag har gjort de sista 1 ½ åren.

 

Jag vet att allting nog löser sig tillslut, men samtidigt är det ju endast upp till mig att LYCKAS och åstadkomma med saker. När jag tänker på framtiden så är det ”det blir väl college i Kalifornien i några år, sedan kanske jobba i Irland eller Amsterdam eller nått”, men problemet är om jag sitter där 7-8 år senare och tänker exakt samma sak som nu.

  


En kvällslista

När vaknade du imorse?
10.00.

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
OMG är det skola ne justja har sovmorgon åhhh prisa guuudd 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
hmm, inte pratat med någon i telefon idag.

Vilket humör är du på?
Trött efter springtur (!!) men glad. 

Har du ont någonstans?

Lite i låren, tror dock jag kommer vakna med träningsvärk imorgon.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Typ.. tacochips och guacemole. 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Något från statoil tror jag. 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Idag? Första jag ser när jag öppnar explorer är hotmail, annars gick jag in på youtube. 

Vad ska du göra ikväll?

Eftersom klockan är 22.47 så ska jag göra klart denna lista, borta tänderna och sedan hoppa till sängs. 

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Massa random låter från min höstlista jag gjorde för någon vecka sedan!

Vad tycker du om din blogg?
Jag gillar min blögg, dock tycker jag inte om headern eller designen så mycket. Borde ta och göra en ny.

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Oj, ehm, typ exakt samma sak som nu? ahahahah

När fotade något senast, och vad?

Printscreenade en bild på en tjejs ursnygga second hand kjol! Annars var det typ en egobild eller något. 

Har du gjort av med pengar idag, på vad?
Nope!

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Nothing, ligger i sängen. Dock känner jag en myzig smärta i låret. 

Nu: sängen!


I told you to be patient, fine, balanced, kind

 
 
Bon Ivers sköna stämma, te jag köpte på en marknad i London och massa inspirationsbilder får mig på mycket bättre humör denna annars så gråa onsdag. 
 
 

BECAUSE IM A CHAMPION

 
I love, love, LOVE Katy Perrys nya. 
 
 

klappar och slag

Hur fab är inte Carrie på denna bild? 
 
Helgen har varit lugn. Såg Snabba Cash 3 i torsdags (sååå bra), tog det lugnt i fredags och igår gick Tuva och jag ut för några drinkar i lilla Sandviken. Än så länge har min söndag varit ganska produktiv. Har städat, tvättat och pluggat. Ikväll ska jag nog ta en kvällspromenad med Emelie och catcha upp. 
 
Sökt massa information om att plugga i USA igen, fast denna gång på College. Är helt inne på Santa Monica eller Santa Barbara i Kalifornien. UCLA finns ju också, men då måste man betala typ 200 000 per termin, heh. Santa Monica kostar ungefär 47 000 per år. Att studera journalistik eller communication skulle vara underbart. Meeen vi får se, ska titta upp allt lite mer när det börjar närma sig anmälning. 
 
NÄSTA helg ska jag dra till Stockholm och bo hos pappa under helgen. OCH SKA SE OSKAR LINNROS PÅ GRÖNAN!! Kan inte förklara hur taggad jag är, kommer bli underbart. Sist jag såg honom var peace and love 2011, han kommer säkert vara like grym denna gång också. 
 
 

RSS 2.0